Už ma to tu nebaví, mám v pláne na jar/leto niekam vycestovať tak týždeň, dva. Európa/ázia na tom nezáleží... Je tu nejaká cestovateľka ktorá by bola ochotná so mnou niekam vypadnúť a spoznať svet? Ideálne okolo 19 rokov, výška a hmotnosť nie je podstatná, vierovyznanie tiež nie, stačí ochota a chuť niečo spoznať, skúsiť, objaviť. Nezadanosť výhodou :))
Divé duše cestovateľské
Môžeme aj tu. Tvoj vek je stále "okolo 19", ide len o to, aby sme si mali čo povedať a to sa predpokladá pri rovnakom veku. To v akom znamení si, hovorí za dosť :) Škoda, že ti to nevyhovuje, cez leto 2012 som zase ja nemal úplne jasno čo a ako, to sa plány ešte len črtali. Moja predstava - neviem, asi to bude záležať od osoby ktorú hľadám, mne je to prakticky jedno. Ak bude niečo tak dobré aby sme tam zostali ten týždeň, tak zostaneme. Ak budeme chcieť vidieť viac miest, tak budeme stále inde (a zrejme k tomu sa zatiaľ prikláňam, nech je väčší zážitok). A takisto s dopravou. Bol som už v pár krajinách ale ani raz takýmto cestovateľským spôsobom, takže to nemalo to svoje čaro.
Medzi tými poslednými témami je asi všetko okrem kategórie "nesúvisiace so zdravím" :-/
a preco nie tu?
ani tebe sa tato tema nezobrazuje vpravo v naposledy aktivnych?
Jaj Grand, hovoris mi z duse, tiez pocuvam okolo jak by kazdy rad odtialto vypadol a nic preto neurobi, a ked sa ponuknem, ze by som sla tiez, zrazu sa najde dovod preco sa to neda. Ja milujem cestovanie ( len hory ma az tak nelakaju, mojou srdcovkou je more) ale aj tak nesplnam tvoju vekovu hranicu, uz cca mesiac mam 23 :D. Za to som strelec – ti su stvoreni na cestovanie a dobrodruzstva a odvahy maju dost – preto sa ani nebojim, zeby si bol nejaky uchyl :D. A rada by som sa aj anglinu naucila konecne.
A potom je tu dalsia komplikacia – na jar potrebujem chodit este do skoly a ZROVNA toto leto mi to velmi nevyhovuje, no to jaak naschval! Nemohol si si vybrat radsej leto 2012?? :D Tak Ti zelam vela stastia pri hladani.
A ty vlastne ako si to predstavujes, ze kazdy den inde? tak?
A kde si uz bol?
Nejaké drobné skúsenosti už mám, a preto vyberám ako vyberám... Nemám nikoho kto by bol ochotný niečo spraviť - každý vie len hovoriť ako je tu zle, a vypadne hneď ako to pôjde, no keď na to príde tak nemám s kým ísť :) Ono takéto cestovanie nie je len tak pre hocikoho, vyžaduje to nejaké predpoklady
Skús najprv s nejakým kamošom a druhý pokus s babou :)
skúsenosti, zmena prostredia a potom až oddych :D a dokonca "možno" :D no, a to tam nemáš žiadne kámošky, s ktorými by si si tak proste odskočil a zmenil prostredie, niečo zažil ? :D
grand, adrenalín môžeš zažiť aj inak, ale asi ťa to baví :)
praveze ja celkom obdivujem tvoju odvahu. ja neviem ci by som dokazala ist niekam do sveta s niekym koho vobec nepoznam. nie preto ze by som sa bala, ale skor, ze mozno by som si s tym clovekom nesadla, ze mozno by sme boli uplne rozdielny a ta predstava, ze bud byt niekde v prdeli s clovekom, s ktorym nemam o com, alebo este nakoniec ze by sa nase cesty rozisli... hm. ale do sveta chcem ist. aj pojdem. aj keby som sama mala ist.