Už ma to tu nebaví, mám v pláne na jar/leto niekam vycestovať tak týždeň, dva. Európa/ázia na tom nezáleží... Je tu nejaká cestovateľka ktorá by bola ochotná so mnou niekam vypadnúť a spoznať svet? Ideálne okolo 19 rokov, výška a hmotnosť nie je podstatná, vierovyznanie tiež nie, stačí ochota a chuť niečo spoznať, skúsiť, objaviť. Nezadanosť výhodou :))
Divé duše cestovateľské
Za stovku môžeš ist na dva dni tu po Slovensku do Tatier, veď sa pozri koľko stojí cesta, ubytko, strava....
okolo 400- 800eur potrebujes do Azie len na letenku no zalezi konkretne kam
To je škoda, ale ďakujem :) za podporu aj za to, že ešte sú ľudia s takýmto prístupom.
Rozpočet? Zatiaľ neviem - samého ma to nebaví, záležalo by od toho ako sa dohodneme so spriaznenou divou dušou, možno 100 eur, možno 200 ale ak by bolo treba tak aj viac.
O dosť viac, a nemôžem, ale keby som mala 19 tak nad tvojou ponukou vážne uvažujem :) neskoro, no :) držím palce nech sa zadari. Aky máš rozpocet?
Hovoríme len o tom :)) mám ťa brať ako nádejnú spolucestovateľku? :)
nirvana: 19, a ty?
znala som myslela v cestovaniiiiiiiii ....... ehm :))
Ahoj LILIII, ja mám 19, takže preto aby sme si rozumeli a boli rovnocenní :)
23 nie je žiadny problém, však to je stále "okolo 19". Skôr je problém, že si znalá a ja nie :)) (to som nemyslel vážne)
Kde si bol ked som mala 19? :) koľko máš rokov?
idealne okolo 19 ? a preco viac nie ? a 23 uz cestovat nemoze ? ja som vyrastala kade tade po svete ,cize som znala ......... no ale ked 19 je rozhodujuce :( hmmm
Presne z tohoto dôvodu sa to chystám len tak v rýchlosti na týždeň, dva omrknúť. Keby bolo po mojom, už by som tu na SK nebol :)