Divé duše cestovateľské

Príspevok v téme: Divé duše cestovateľské
Grand Husky

Už ma to tu nebaví, mám v pláne na jar/leto niekam vycestovať tak týždeň, dva. Európa/ázia na tom nezáleží... Je tu nejaká cestovateľka ktorá by bola ochotná so mnou niekam vypadnúť a spoznať svet? Ideálne okolo 19 rokov, výška a hmotnosť nie je podstatná, vierovyznanie tiež nie, stačí ochota a chuť niečo spoznať, skúsiť, objaviť. Nezadanosť výhodou :))

Grand Husky

Protinožci sú tiež dobrí :) Aj mňa tu kopa vecí drži, preto len jeden-dva týždne... Vďaka za podporu :)
A sme asi naspäť - kto by so mnou šiel do sveta?

LILIII

ja by som sa potrebovala dostat k "protinozcom" .... no rada by som ,ale este ma tu na slovensku nieco drzi ,ale pekne cestovanie v spolocnosti peknej ,mudrej ,skromnej ,inteligentnej dievciny ti prajem ;)

LILIII

ja si stopnem nejaku velrybu ,lebo sa potrebujem po ceste rozvalovat :DD
niezeby som bola velka ja ,to nie ....174 na 56 je celkom slusneee

nirvana

Kým niekam pôjdeš , dobre si nastuduj, aké tam majú nebezpecenstva, poplatky, zákony, aké očkovania potrebujes, niektore treba polroka vopred

Grand Husky

Financie sú OK, ceny poznám a fakt záleží len na tom ako by sme tam šli. Možno stopom, možno lietadlom :) Prispôsobím sa, predsalen budem zrejme väčší cestovateľský šialenec ako hociktorá divoká duša ktorú nájdem :)