Dobry den, chcela by som ist na gynekologicku prehliadku, ale bojim a hanbim sa. ja neviem ci je lepsie byt tam dolu oholena alebo nie, ked idem na vysetrenie?? ja sa holim, ale obcas sa mi tam vytvoria z podrazdenia take vyrasticky.. bojim sa aj vysetrenia, lebo neviem co mi budu robit. dakujem
Prva gynekologicka prehliadka
Nehnevaj sa Noemi ale to je tak ubohe, nemyslis? Ved to bol iba uboziak, islo mu hlavne si za....!
Naozaj nemas za cim banovat. Vies co mi raz povedala moja kamaratka?
Za chlapom a autobusom sa neuteká. príde dalsí.
Jezis ale tak to je brutal debil ! to nemyslis vazne :D
samanthas on mi povedal, ze on to už robil a ze ja to neviem, ze ci na to cakal dva roky. vraj, ak by sme spolu spali hned, ked sme sa spoznali, mohli sme si usetrit dva roky.. a mohli sme byt obaja uz stastni..
no uplne skvely chlap :D bohvie kam tie dva roky chodil
Ty sama najlepsie vies, my len podla toho co pises. Ale neobvinuj len seba. Vztah je o dvoch. Cakal dva roky, dobre,no nutil ta. Potrebujes cas.
ale on je velmi dobry chlap. ved dva roky vydrzal bez sexu... to je moja chyba, ze som to nedobre spravila, alebo ja neviem asi som nieco pokazila.
Nebol to ten pravy, si mladucka, venuj sa sebe. Cas - je najlepsi liek. Sama viem, ake to je. Pride lepsi, ktory ta bude hoden.
boze tak to je debil. kde si mala dva roky oci kde.
Katka a nie nie som z ba som z vychodu.zajtra si to pojdem kupit a vyskusam to. snad to dokazem dat dnu.. dakujem, ze ste ma vycpoculi... ja sa tu nemam komu vyrzpravat byvame tu dva roky a ja som zila len mojim priatelom..
ja som mala teraz nedavno 20 a on ma 24 a boli sme spolu 2 roky a az teraz som s nim spala lebo nalehal a cakal dva roky na to.. a tak uz je to byvaly, nechal ma po tom.