Prva gynekologicka prehliadka

samanthas

Nehnevaj sa Noemi ale to je tak ubohe, nemyslis? Ved to bol iba uboziak, islo mu hlavne si za....!
Naozaj nemas za cim banovat. Vies co mi raz povedala moja kamaratka?
Za chlapom a autobusom sa neuteká. príde dalsí.

Noemi prag

samanthas on mi povedal, ze on to už robil a ze ja to neviem, ze ci na to cakal dva roky. vraj, ak by sme spolu spali hned, ked sme sa spoznali, mohli sme si usetrit dva roky.. a mohli sme byt obaja uz stastni..

samanthas

Ty sama najlepsie vies, my len podla toho co pises. Ale neobvinuj len seba. Vztah je o dvoch. Cakal dva roky, dobre,no nutil ta. Potrebujes cas.

Noemi prag

ale on je velmi dobry chlap. ved dva roky vydrzal bez sexu... to je moja chyba, ze som to nedobre spravila, alebo ja neviem asi som nieco pokazila.

samanthas

Nebol to ten pravy, si mladucka, venuj sa sebe. Cas - je najlepsi liek. Sama viem, ake to je. Pride lepsi, ktory ta bude hoden.

Noemi prag

Katka a nie nie som z ba som z vychodu.zajtra si to pojdem kupit a vyskusam to. snad to dokazem dat dnu.. dakujem, ze ste ma vycpoculi... ja sa tu nemam komu vyrzpravat byvame tu dva roky a ja som zila len mojim priatelom..

Noemi prag

ja som mala teraz nedavno 20 a on ma 24 a boli sme spolu 2 roky a az teraz som s nim spala lebo nalehal a cakal dva roky na to.. a tak uz je to byvaly, nechal ma po tom.