Dobry den, chcela by som ist na gynekologicku prehliadku, ale bojim a hanbim sa. ja neviem ci je lepsie byt tam dolu oholena alebo nie, ked idem na vysetrenie?? ja sa holim, ale obcas sa mi tam vytvoria z podrazdenia take vyrasticky.. bojim sa aj vysetrenia, lebo neviem co mi budu robit. dakujem
Prva gynekologicka prehliadka
Noemi
1. Netráp sa kôli tomu.
2. Nesprávna zena? - no neviem kto je tu nespravny partner.
3. Bol to ....nebudem vulgarna, ked ta nechal koli tomuto. Potreboval si len
uzit.
4. Nebudeme teraz rozoberat hlupaka,
Takze re: tu ta naozaj nema co boliet. Je to vyplach, oycajny vyplach, ak mas nejake problemy toto je urcite dobra pomoc. Z vlastnej skusenosti.
Je to urcite lepsie riesenie ako trpiet, aj ked ta len picha v lone, skus to. Nic za to nedas.
A pomozes v prvom rade sebe.
to je teda riadny h..zel ten priatel. kolko mate rokov? priatelom by som ho uz ani nenazyvala
a odkial si? ak z Ba, objednaj sa k dr. Sladecekovej do Petrzalky, je fajn
a tychto veci sa neboj, je to len 5 min. mysli hlavne na to, ze tam ides kvoli tomu, aby si sa vyliecila
Samanthas to iste mi povedal, aj priatel, s ktor ym som prisla o panenstvo.. a nepomohlo.. a vdaka tomu, ze nie som zrejme spravna zena, v tychto veciach ma po nasom prvom aj poslednom sexe nechal..
uvoľni sa, nesmieš sa toho báť, mysli na to že ti to pomôže. Kľudná a uvoľená.
pozerala som ten rosalgin na nete, to, ked si kupim si mam dnu strieknut??? nebude to boliet?
skús rosalgin z lekárne, prípadne sedací kúpeľ, pomáha, a prípadne na pitie gynastan-čaj. A aj teplý kúpel je dobrá vec. nevyliezt z vane aspon 20 minut.
nie, to je znesitelne.. nie je to nic take.. obcas to tam ako keby pichlo. asi to bude tym, ze som to spravila aj ked som nechcela sama... dakujem, ze si na mna mila Samanthas
No tak ak je to take,..sup na pohotovost, akekolvek bolesti su neprijemne, necakaj teda nech sa to nezhorsí.
samanthas tam dolu ma boli teraz aj mimo menstruaciu, po prvom sexe.. ale da sa to zvladnut.. key som bola ostala pannou bolo by to jednoduchsie :(