Prva gynekologicka prehliadka

samanthas

Noemi
1. Netráp sa kôli tomu.
2. Nesprávna zena? - no neviem kto je tu nespravny partner.
3. Bol to ....nebudem vulgarna, ked ta nechal koli tomuto. Potreboval si len
uzit.
4. Nebudeme teraz rozoberat hlupaka,
Takze re: tu ta naozaj nema co boliet. Je to vyplach, oycajny vyplach, ak mas nejake problemy toto je urcite dobra pomoc. Z vlastnej skusenosti.
Je to urcite lepsie riesenie ako trpiet, aj ked ta len picha v lone, skus to. Nic za to nedas.
A pomozes v prvom rade sebe.

katka35

a odkial si? ak z Ba, objednaj sa k dr. Sladecekovej do Petrzalky, je fajn

a tychto veci sa neboj, je to len 5 min. mysli hlavne na to, ze tam ides kvoli tomu, aby si sa vyliecila

Noemi prag

Samanthas to iste mi povedal, aj priatel, s ktor ym som prisla o panenstvo.. a nepomohlo.. a vdaka tomu, ze nie som zrejme spravna zena, v tychto veciach ma po nasom prvom aj poslednom sexe nechal..

samanthas

skús rosalgin z lekárne, prípadne sedací kúpeľ, pomáha, a prípadne na pitie gynastan-čaj. A aj teplý kúpel je dobrá vec. nevyliezt z vane aspon 20 minut.

Noemi prag

nie, to je znesitelne.. nie je to nic take.. obcas to tam ako keby pichlo. asi to bude tym, ze som to spravila aj ked som nechcela sama... dakujem, ze si na mna mila Samanthas

Noemi prag

samanthas tam dolu ma boli teraz aj mimo menstruaciu, po prvom sexe.. ale da sa to zvladnut.. key som bola ostala pannou bolo by to jednoduchsie :(