Dobry den, chcela by som ist na gynekologicku prehliadku, ale bojim a hanbim sa. ja neviem ci je lepsie byt tam dolu oholena alebo nie, ked idem na vysetrenie?? ja sa holim, ale obcas sa mi tam vytvoria z podrazdenia take vyrasticky.. bojim sa aj vysetrenia, lebo neviem co mi budu robit. dakujem
Prva gynekologicka prehliadka
dievcata, naco tolko reci, zivot nie je prechadzka ruzovou zahradou. take vysetrenie je nic, v zivote cloveka cakaju tazsie skusky, neviem preco tu noemi stresujete, uz tak je dost vystresovana
kv, to sme rovnako staré :) teda rovnako mladé :) ale ja som sa pri videu pôrodu rozplakala, zaprisahala som sa, že toto nikdy nechcem zažiť.
hej teraz budem mat 26. fnuk :(
kv - hihi no tusim, ze to bude nad 25 :))
no mile moje veru...gynekologicka prehliadka je minimum, porod je ina krvava "sranda" :))
radsej to nepozeraj, lebo budes mat dozivotnu traumu ako ja :D a to uz mam tiez dost rokov :)
keby ze sa nahodou rozhodnem mat dake decko tak si kuknem video porodu skorej :D
ja uz mam vela rokov radsej ani nenapisem :D
no a to si asi este nevidela video porodu :)
s akou chlpanou na videu :)
kv - kolko mas rokov? myslim, ze mas zbytocne predsudky, nic to nie je :)
Suhlasim s Lolitou.
uplne normalne vysetrenie, len sa treba dostat do spravnych ruk, moja prva skusenost bola zla s necitlivou starou zenskou, ktora po mne zjapala, teraz mam skveleho gynekologa, ktorý vie tak vysetrit, ze ani neviem, ze nieco robi, k nemu ist je vzdy bez stresu a v pohodicke, treba sa popýtat na recenzie, kto v okoli je najlepsi, daj si poradit od kamaratiek, znamych, nech ti povedia s kym su pokojne