Prva gynekologicka prehliadka

samanthas

Noemi tak neviem, ak to este pôjde skús to znovu, myslím, že si v kŕči, máš s toho stres. Ak to nepôjde aj tak, tak to už nesil.

jennifer30

Toho pravého už mám takmer 6 rokov :) Ale keby som aj deti chcela, tak nie sú na to podmienky, veď len pred rokom a pol som skončila školu. Teraz máme už niečo našetrené, ale sťahujeme sa do zahraničia, tak budú na začiatku zas len výdavky. Ale to som už off topic. Len som proste chcela povedať, že ani to, že človek má deti mu nezaručí, že nezostane v starobe sám.
Haha, to si ma potešila, že nie som sama také decko, už som mala pocit, že so mnou nie je niečo OK :D

Lulita

jennifer - aj to myslenie sa moze zmenit :)) vacsinou zena ostane mimo po psoznami pana praveho :))) a decko sme asi kazda...ja som taka ista ako ked som mala 20 teda skoro :D clovek myslim zbytocne caka na nejaku dospelost :D

jennifer30

Jasné, ja len že nechcem deti radšej kvôli tomu mučeniu menom pôrod :D a nemám ani nejaké materinské pudy, ja som sama ešte decko :D Len vravím, že ma mrzí, že mama ostala sama, už má veľa rokov, ja som najmladšia zo všetkých súrodencov. Ostatní sú takmer o generáciu starší.

Lulita

jennifer - ale ved 26 je este mladost jojoj, mozno aj behom dalsieho roka napises, ze si tehotna, mas este kopec casu :) ja si davam este take 3 roky na otehotnenie...

Lulita

jennifer - ale ved to sa moze zmenit, kolko mas rokov?

ja mam 30, mam syna a rozmyslam, ci stihnem este surodenca a bojim sa, ze ma to raz bude mrziet, ked to nestihnem, ale mam zdravotne a financne problemy, takze druhe neprichadza v uvahu teraz, som rada, ze mam syna, ze som nespekulovala v mladosti s odkladanim tehotenstva a velmi, najlepsia vec

jennifer30

Možno budú navštevovať, ale záleží ako často. Napríklad moja sestra býva od mamy 300 km a navštevujú ju s deťmi tak dvakrát do roka. Ja sa o dva týždne idem sťahovať 700 km od domu, takže asi tak. Moja mama má 4 deti a aj tak ostala sama :(