Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

zlatovlaskaa

ale to záleží dosť aj od genetiky, stresov a stravy..a hlavne či je človek šťastný.... to je veľmi podstatné

Lulita

zlatovlaska - mna trapi brucho po porode, nikdy sa uz nedostalo do povodneho stavu musim zacat poriadne na tom makat

Lulita

megan - ked som bola tehotna som citala take rady, ze ostrihajte si vlasy, pohodlny uces sa vam zide, zaobstarajte si pohodlne oblecenie a bla, bla...vlasy som si neostrihala a kojenecne podrsenky vysmarila prec, pekne a sexi som nikde nezohnala, ani kojenecke kosele som nemala, radsej som si sexi kosielku nadvihla :)) proste VOBEC nie je pravda, ze zena porodi aj sexepil, tých 5 minut na nalicenie sa nikoho nezabije, ja som napr. v zivote nebola u kozmeticky, ku kadernicke nechodim, ale chodit medzi ludi s mastnymi vlasmi a v teplakoch je fakt len vyhovorka pre vlastnu pohodlnost, pokial zena neporodila 8-torčata

megaan

zlatovlaska, to urcite, kazda ma nieco ine :) luli a ty sa prosim ta nehadz do stareho zeleza, hovoris akoby si mala 50:)

emegaan

povedz ze v lete budes vyzerat este lepsie ako za "mladi";)) ale nevyzrala, to ze mas 5 kil navyse a ja desat neznamena ze sme mega tucne, pekne to roztopime :)