Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

zlatovlaskaa

jj stačí 50 brušákov denne.. ale prečítaj si o nich na nete že ako ich máš cvičiť.. lebo sú na dolné brucho či ako sa to volá a na horné..

Lulita

megan - ja mam hroznu pneumatiku, uz si to vsimol aj syn, mi vravi, ked ide v telke reklama na tabletky na chudnutie ze si mam kupit :D a ked vidi nejaku chudu pipinu ze mam mat taku postavu :D

megaan

baby na brucho vraj stacia brusaky, mozno kebyze ich kazdy den urobim 50 tak nemam mensiu pneumaticku ako teraz:D uz sa musim prinutit lebo odmietam sa s tymto vyzliect do plaviek

Lulita

zlatovlaska - myslim, ze najma genetiky, ja som mala v zivote vela stresov, mam aj svoje diagnozy, choroby, depresie, vrasky atd. je genetika...