ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
a kedy do BA? aj ja by som mala ist, na vychode nic nie je :))
ty kokooos ja dúfam že budem vyzerať stále mlado.. ja si nwm predstaviť že by budem raz stará vysušená sliepka :(a ked sa budem dívať na tie mladé krásavice, ach jaj
5 minut cvicenia denne? idealne pre mna :D
hej mlady ma vkus spolu s tatom vycibreny :D
eeej, pekna vychodniarka:)ja som tiez z vychodu, ale prestahovali sme sa do ba..
megan a ty si odkiaľ ? :D
megan - ale vsimam si ze sa clovek meni je uz rozdiel na pleti 2 roky predtým a teraz, ked prezeram fotky..myslim, ze 30 je taka hranica ked sa zacne clovek trosku uz menit...priroda
mlady ma uz nos na kocky:D to musi byt podarene:))
Ja som zo žilinského kraja :)
inak kuknite si aj toto
diva.aktuality.sk
to video asi nejde, ale ak si prečítate diskusiu, tak baba tak dala link na to video
hej 50 brusakov 2 x denne a bude to ok
mam jednu na cele...musim ju nabotoxovat :D ale nie...zatial prirodne a mazem sa, mam krem nejaky s kyselinou hyaluronovou pre istotu
kokso dufam ze tiez nebudem mat vrasky a budem vyzerat ako ty