Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psychiatrická liečebňa - Veľké Zálužie.

Meretseger

Tak ja viem, aké to je na ženskom oddelení, tam som bola 5 týždňov:) Iba ma zaujímal rozdiel mezi psychosomat. a tými kasárňami vedľa :D

Meretseger

Myslím si, že aj teraz by to šlo (Jane, tak, ako išla Linda do PK, no nie?). Ja by som to tiež skúsila (ale práve do PK), no mám skúšky, to sa nedá. Najistejšie bude popýtať sa psychiatričky:)

[zruseny22]

Tiež som bola hospitalizovaná 27.11., cez Vianoce som chcela byť doma. Silvestra sme oslavovali v nemocke normálne, detské šampanské, koláčiky, chlebíčky:).. mohli sme byť aj do polnoci hore, aj dlhšie... ale bolo to na "otvorenom oddelení" a nie vo Veľkom Záluží. (Otvorené oddelenie= môžeš kedykoľvek odísť, môžeš podpísať reverz, je tam volnejší režim a nie sú tam "vážne" diagnózy).

[zruseny22]

Ambrozia, neviem aká je psychiatria vo Veľkom Zálúži, ale cez sviatky sa väčšinou "spojujú" oddelenia. Veľmi sa cez sviatky ani neprijímajú noví pacienti- len vo výnimočných prípadoch... ale jasné, že ak sa necítiš dobre, že ťa na hospitalizáciu zoberú!

kv

Jane_3sto18 - a co chces na tej psychiatrii robit ? to je pre teba take terno supnut sa medzi blbeckov ?
a sak normalne rezni si trochu zapastie , daj zo 10 tabletiek ,zavolaj zachranku a cely cas kric ze sa ides obesit. alebo sa postav na strechu/ most.

Jane_3sto18

A kedy viem, že môj stav je súci na hospitalizáciu? Ked v depresii by som najradšej sa šupla na psychiatriu a ked mám normálnu náladu, tak si poviem, že ako som mohla tak hlúpo uvažovať, že mne vlastne nič netreba, ani doktorov, ani lieky, tobôž nie psychiatriu.

jebt

Ked povies, ze sa chces odkraglovat, tak ta urcite hospitalizuju. Musis vsak ratat s tym, ze pravdepodobne budes na uzavretom oddeleni.