Ahoj,chcem sa spýtať, ak chcem ísť teraz pred vianocami na liečenie, či by mi moja psychiatrička dala odporučenie alebo až po novom roku. Ja sa dlhodobo liečim na ťažkú depresiu a postraumatickú poruchu a doma to absolútne nezvládam. Ďakujem za odpoveď.
Psychiatrická liečebňa - Veľké Zálužie.
Moja chce, aby som pekne papkal antipsychotika, aby mi prepinalo totalne a potom si to odnesie toto forum napr.:D
pan d., mňa zaujal tvoj komentár, ktorý si písal, že lekárka je povinná zmeniť antidepresíva... Tak ja mám teraz s novou psychiatričkou také skúsenosti, že mne práve chce lieky všetky vyhodiť (užívam 100mg Kventiax so Zopiclonom na spanie a ešte 2x 0,5mg Neurolu). Ona je skôr toho názoru, že prečo by ľudia mali užívať psych. lieky... a to som jej ešte hovorila, že sa necítim ok, myšlienky na samovraždu a pod. A ona mi na to povedala, že by som mala vysadiť aj lieky na spanie, lebo ich užívam už 9 rokov (ale nie tie isté). Tiež som myslela, že mi zmení liečbu a nič.
Predtym nez nieco napisu, tak by mali aspon pat sekund rozmyslat:D
Ospravedlnovat sa? Komu a za co, snad nie adminom? :-DDD
Ono je to tak, jeden den mam ban a na dalsi mozem pisat. Divne.
Tak skús znova ale nie systémom príkazov ale sa im skús ospravedlniť... a napíš to aj na fórum - alebo sa prihlás z iného počítača a napíš to ospravedlnenie do pripomienok admina alebo založ tému - ospravedlňujem sa za pana d. :D Chápeš?
Ja som im uz napisal, odpoved bola taka, ze mi oznamili, ze mam dozivotny ban. Oni tu raz zabanuju vsetkych. Uz teraz maju mnohi bezproblemovi pri pisani a odosielani prispevkov problem, lebo sa udajne kryju IP-adresy.
Tak napíš mail do redakcie - nemusím Ti tu písať aký či? Možno Ti ban zrušia alebo obmedzia na niektoré dni. Veď dohodnúť sa dá vždy. Sme len ľudia.
Oni by moju temu okamzite zmazali a to nehovorim o tom, ze mazu vsetky moje prispevky bez ohladu na ich vypovednu hodnotu. Ja som momentalne stabilizovany vdaka tomu, ze neberiem antipsychotika, mne drbalo z nich, uz ich neberiem asi tri mesiace a sam vidis, ze uz nepisem od veci.
Mas pravdu, ale ja sa zaregistrovat nemozem, lebo mam dozivotny ban. Ten pseudoclovek nedokaze ani napisat jeden prispevok, co som si vsimol:DDD
Ja som tu pisal k teme.