Psychiatrická liečebňa - Veľké Zálužie.

[zruseny22]

pan d., mňa zaujal tvoj komentár, ktorý si písal, že lekárka je povinná zmeniť antidepresíva... Tak ja mám teraz s novou psychiatričkou také skúsenosti, že mne práve chce lieky všetky vyhodiť (užívam 100mg Kventiax so Zopiclonom na spanie a ešte 2x 0,5mg Neurolu). Ona je skôr toho názoru, že prečo by ľudia mali užívať psych. lieky... a to som jej ešte hovorila, že sa necítim ok, myšlienky na samovraždu a pod. A ona mi na to povedala, že by som mala vysadiť aj lieky na spanie, lebo ich užívam už 9 rokov (ale nie tie isté). Tiež som myslela, že mi zmení liečbu a nič.

Mimulus

Tak skús znova ale nie systémom príkazov ale sa im skús ospravedlniť... a napíš to aj na fórum - alebo sa prihlás z iného počítača a napíš to ospravedlnenie do pripomienok admina alebo založ tému - ospravedlňujem sa za pana d. :D Chápeš?

pan d.

Ja som im uz napisal, odpoved bola taka, ze mi oznamili, ze mam dozivotny ban. Oni tu raz zabanuju vsetkych. Uz teraz maju mnohi bezproblemovi pri pisani a odosielani prispevkov problem, lebo sa udajne kryju IP-adresy.

Mimulus

Tak napíš mail do redakcie - nemusím Ti tu písať aký či? Možno Ti ban zrušia alebo obmedzia na niektoré dni. Veď dohodnúť sa dá vždy. Sme len ľudia.

pan d.

Oni by moju temu okamzite zmazali a to nehovorim o tom, ze mazu vsetky moje prispevky bez ohladu na ich vypovednu hodnotu. Ja som momentalne stabilizovany vdaka tomu, ze neberiem antipsychotika, mne drbalo z nich, uz ich neberiem asi tri mesiace a sam vidis, ze uz nepisem od veci.

pan d.

Mas pravdu, ale ja sa zaregistrovat nemozem, lebo mam dozivotny ban. Ten pseudoclovek nedokaze ani napisat jeden prispevok, co som si vsimol:DDD
Ja som tu pisal k teme.