Ahoj,chcem sa spýtať, ak chcem ísť teraz pred vianocami na liečenie, či by mi moja psychiatrička dala odporučenie alebo až po novom roku. Ja sa dlhodobo liečim na ťažkú depresiu a postraumatickú poruchu a doma to absolútne nezvládam. Ďakujem za odpoveď.
Psychiatrická liečebňa - Veľké Zálužie.
Ja len nechapem Meretseger to, ako tebe vlastne na tej psychiatrii pomohli? Podla mna ci s nimi /psychiatrami/ alebo bez nich, uplne jedno.
:D myslím, že dnes je na tomto fóre úplná anarchia :D Témy - (ne)témy všetci píšu čo ich napadne :D
Jednemu osetrovatel natrhol ucho, lebo ho budil na obed. Bomba. Ja som bol 4 dni na A-cku medzi totalnymi blaznami, lebo na B-cku nemali miesto. Vtedy mi to bolo jedno, lebo som mal depku, tak som cely cas prespal.
stara dobra ??? :D :D :D SAk sem chodim raz za sto rokov aj to ma hned niekto zdr..e :D
Chvíľu som váhala, či je kv naozaj tá "stará dobrá" kv, ale ako tu čítam o debiloch, vidím, že jo. Čo dodať...:)
:D
No, to ked sa stretne cele oddelenie, tak to by si mal pocuvat:DDD V podstate kazdy hovori to svoje a nikto nikoho nepocuva:DDDD
Migel, my mame podobny osud tu na fore, ja som tu dlhsie nechodil a nemal som moznost ta ani spoznat. Jedine co viem, ze si na nich napaleny, to je asi tak vsetko o tebe, co viem.
A jak tak pozeram tu si snad dalo zraz cele oddelenie :D
Jane_3sto18
ee ja ta rozhodne nemam za debila. pytala som sa ta ci chces ist medzi debilov.