Psychiatrická liečebňa - Veľké Zálužie.

Mimulus

pan d. - no zdravím Ťa :) Prečo sa prosím Ťa nezaregistruješ alebo si nezaložíš tému? Mňa osobne do toho nič ale ak sa nechceš podobať na Migela alias . . . a nechceš aby Ťa hádzali do jedného vreca spolu s tým pseudočlovekom tak s tým niečo rob!!! A hlavne neprispievaj keď sa Ti zhoršuje stav lebo niekedy sa to fakt nedá čítať a ak niekoho urazíš tak to vezme osobne. Toľko moja rada.

pan d.

Vsak dostat sa do nemocnice nie je az taky problem. Zavolaj si sam zachranku a oni ta odvezu rovno do nemocnice - na rekondicny pobyt medzi popocvokmi:DDD
Este raz, ak mas depresie, tak tvoja doktorka je povinna, ti predpisat ine antidepresivum.

spaceboy

ahoj, preco sa o tom neporozpravas s tou spravnou osobou - so svojou psychiatrickou? Ona by ti mala dat odporucenie na psychiatricke liecenie a dohodnut ti termin, urcite aj tam budu mat len obmedzeny pocet lozok. Je to zalezitost s ktorou ti my cudzi nepomozeme, ziada si iniciativu len od teba. Budes musiet navstivit svoju lekarku a predebatovat to.

Jane_3sto18

kv - písala som, že uvažujem tak jedine v DEPRESII. Ináč by som tam samozrejme ísť nechcela, nemusíš sa hned na mňa osočovať, to je to jediné, čo fakt neznášam, ked si niekto ani poriadne niečo neprečíta a hned ma má za debila. :-/

Meretseger

Až také rozdielne od otvoreného oddelenia na ženskom to nie je. Možno by som šla radšej tam (na žen.), tam mám "svojich" :D:D

[zruseny22]

Ešte je tam pin-pong a môžeš ísť aj do telocvične- niektoré dni, dá sa tam hrať volejbal:)... ale všetko záleží od stavu pacienta... tieto aktivity prideluje lekár a primárka na vizite.

[zruseny22]

Meretseger, len stručne, lebo som si dala lieky na spanie a idem sa ešte osprchovať, takže: 6:30 budíček, o 7hod rozcvička, o 7:45 autogén, o 8hod raňajky, o 10hod pracovná terapia do 11:45?, o 12hod obed, o 13:10 autogén, potom skupinová terapia, od 15- 17 osobné voľno, o 17hod večera, od 17- 19hod osobné voľno, o 19:15? večerný klub, trvá tuším hodinu a o 22hod večierka. Medzi tým bývajú ešte individuálne psychoterapie, tiež záleží od toho aký je deň, lebo niekedy je aj muzikoterapia... tiež je tam zumba, fit- lopty, kalanetika, každú nedeľu spoločné vychádzky- mimo areál... tiež je rozdiel, či sa tam lieči dievča, žena s poruchou príjmu potravy, alebo keď sa tam liečia ľudia s inými diagnózami... tiež je možná priepustka do mesta- od nemocky ide bus do mesta, môžeš ísť na nákupy:), ale nedá sa každý deň!, čo sa týka vychádzok do areálu- tiež podľa stavu pacienta- iné to majú znova PPP-čkárky, (majú prísnejší režim, oveľa!), tiež je možná rehabilitácia... a zabudla som, večer je znova autogénný tréning... a tiež sú "večerné skupiny" v niektorí deň, inú majú "depkári", inú PPPčkári. Niektorý deň je aj muzikoterapia... určite som nenapísala všetko... tak snáď ti to aspoň trochu pomôže... ale tiež som tam bola raz aj cez skúškové a pani primárka mi dala jasne najavo, či som sa tam prišla liečiť alebo učiť, ak učiť, mám ísť radšej domov... takže tak... Maj sa:)