Caute,
chcela by som sa opytat, co ine okrem granul davate svojim psom.
Veterinari ich sice vo velkom odporucaju a propaguju, ale neviem, citala som o nich vselico.
mojmu psovi nejak ani Eukanuba nechuti, z royal caninu priserne smrdel a z ostatnych znaciek sa jedla ani nedotkol
Granule - ano ci nie
Ha, si mi pripomenul hodiny strojopisu na strednej a tie tzv. cvičné diktáty na rýchlosť, to bola tréma.....
ach jaj, to je nanic :D
Words per minute (WPM) 72
Keystrokes 369
(361 | 8)
Correct words 70
Wrong words 2
You are better than 84.86% of all users (position 10935 of 72215 - last 24 hours)
este vyssie to je tazke, este s pocuvanim hudby a pololezmo to nejde :D asi odidem "na vrchole" :D ale zaujimava hracka, asi sa nebudem nudit nejaky cas :) dik :D (nenasiel by som to nebyt tvojho komentu..)
Words per minute (WPM) 60
Keystrokes 300
(300 | 0)
Correct words 56
Wrong words 0
You are better than 76.07% of all users (position 17273 of 72194 - last 24 hours)
aaaa, 300, no nic moc :D ale to opisovanie je tazsie ako pisanie vlastnych myslienok a hlavne take krkolomne slova ako flight right :D ale to nemam 10 prstov na pisanie, nie ze by mi chybali, ale nikdy som sa tona strojopise nenaucil :)
Ono by bolo najlepšie, keby začala vyrábať nejaké topanôčky pre psov, tak aby v tom mohli aj behať :D
no to teda bol :) njahorsie co je na zime je taketo pocasie :D
ani nie sucho, ani nie snehovo, ale blatovo :D
tolko vody co dam na kupanie labiek psa, mozem cakat nedoplatky :D
som mu kupil galon (37deci) takeho samponu ktory nepotrebuje vodu, ale nic moc :D
zastial som sa ho nejak nenaucil pouzivat spravne :)
a strasne to smrdi a zvlastne je, ze tam chemia nie je, aspon by nemala byt :D
"contains no hars chemicals"
hm, to ale mozno znamena ze "containst just soft chemicals" ??? :D
Pri 500 by ti už dymilo z klávesnice :D
Jáááj, takže si vytváraš dojem leta :) Tak treba, no, keď bol taký hnus vonku dnes :)