Caute,
chcela by som sa opytat, co ine okrem granul davate svojim psom.
Veterinari ich sice vo velkom odporucaju a propaguju, ale neviem, citala som o nich vselico.
mojmu psovi nejak ani Eukanuba nechuti, z royal caninu priserne smrdel a z ostatnych znaciek sa jedla ani nedotkol
Granule - ano ci nie
Varim mu maso (chrupavka a vsetko, okrem kosti).
Granule nikdy, resp mam pre pripad vojny..
Je to sračka na entu, vezmi si to z LOGICKEHO hladiska, ako moze stat kilo granul/konzervy 3 eura, ked je tam udajne 90% masa? Kde a aka kvalita bude to maso, ked je take lacne?
Moj si pekne potrpi na masicku z rakuska :) tie slovenske su pochybne, velke ako keby do nich sypali ATB, tak nebudem riskovat..
Este ku granuliam, pred rokmi boli celkom fajn mozno, ale kvalita klesa vzdy a vsade, proste FYZICKY nie je mozne predat nieco tak lacne, resp. vyrobit nieco tak lacno.. Podla mna je preto kadza granula HUMUS, ktory by som svojmu psovi nedal. Nastastie ma len do 5kg, cize 100-200g masa denne som schopny dodat v idealnej kvalite..
Inak je milion doplnkov, ako napr lososovy olej ktory mojmu extremne chuti.. Tiez hladam nejake kvazi-doplnky alebo skor nieco co zabrani buducim problemom, ale to je od plemena k plemenu, napr velke plemena maju problem s kbami, mensie napr so zubami (u pudlov, neviem ake mas plemeno..). Inac su rozne "korenia" na jedlo, tj naxtruhane susene masa/ucha a podobne veci.. ktore sa nasypu na krmivo a malo by mu lepsie chutit..