Granule - ano ci nie

Veronika_27

Lost :D konečne... a vlastne o to tu išlo, povedať svoj názor na granule :) neviem či sa téma skončila skoro ale asi ľudia z fóra, čo sa týmto zaoberajú asi všetci povedali svoj názor, čo viac to do mili detailov rozoberať? :)

lost

jasne, chapem :)
i ked ono tema skoncila uz dost skoro (ako kazda ina :D ), ked sa ludia roztrhli na za granule a proti granule..
ja ze uz zazvonilo a mozeme mat prestavku :D
ale ok, tak nech je to uz k teme :)
"nie som za granule" k teme odomna :P :)

Veronika_27

Milý lost,
nie v zlom, ale tieto príspevky majú byť k téme, a v budúcnosti by mali niekomu pomôcť pri rozhodovaní sa, ale tieto tvoje posledné príspevky sú strašne off topic.

Čo si nezaložíš vlastnú tému, kde môžeš rozoberať hoci aj tvoj strojopis?

Alebo si vymeňte kontakt na sociálnu sieť, skype a podobne, kde si môžte pokecať o hocičom sa vám bude páčiť :)

Nie v zlom, ale príspevky tu ľudia zakladajú na určitú tému preto, že sa chcú na tú tému aj NIEČO dozvedieť...

mellisa

Tak sa maj lost, idem už spať, dúfam, že sa mi nebude snívať, že píšem na čas alebo skladám rubikovú, či ako sa volá kocku :DDD To by bol des :DD
Dobrú noc :)

lost

no to hej, a ked si predstavim ze k rychlym prstom treba aj rychlu hlavu na vyriesenie hlavolamu tak to je uz ineee :D

mellisa

Nó, šikovní sú, to sa musí uznať. Tie prsty ich behajú ako keď pavúk tká pavučinu v zrýchlenej verzií :D

lost

inac co pozeram tieto rekordy, ze kto co dokazal za aky cas, a napr pozeram na : www.youtube.com alebo 2x2 co som skusal online ale neslo mi to a on nepotrebuje ani sekundu :D www.youtube.com

tak ale kolko tisic hodin umorneho trenovania za tym moze byt, to uz netusim :)

lost

hm, tak ak s mozno 5 prstami sa da 350, co by sa dalo s 10? , mozno 700? :D

The fastest typing speed ever, 216 words in one minute, was achieved by Stella Pajunas in 1946

As of 2005, writer Barbara Blackburn..has maintained 150 wpm for 50 minutes...peak speed of 212 wpm.

waaau :)

The common conversion factor between WPM and CPM is 5.

sialene, cize 750 pocas 50 minut, to musi mat inak rychle prsty :)

zaujimalo by ma, ako rychlo dokaze po rokoch strojopisu pisat pisane/rucne..