Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko stoji zubny strojcek?

jaja

mno jo mam pod 18 :D 2500-3000 eur :D tak to ty si zubarka ? nejaka sukromnicka ?? :D:D lebo to je uz prehnana cena :D preboha...strojcek pdola mna prirovnana cena tak 1500 eur po 18 rokov :D

mogena

Ahoj!
Strojcek budes mat asi dva az dva a pol roka. Spolu ta to vyjde asi 2500-3000eur. Podla toho ako mas zuby aky mas skus, alveolarne kosti atd. TO ale nevadi, lebo nieje to len estetika ale celkova funkcia svalov, klbov a opotrebovanie zubov. Ten skaredy strojcek som nosila tri roky a mala som uz 30!!! Mam paciantky, ktore ho nosia aj v 60!!! Investuj do zubou teraz!!! Ale daj pozor! So strojcekom si musis zuby cistit ovela viac ako bez. Nechci aby si mala demineralizovane biele flaky na krasnych rovnych zuboch. Vela trpezlivosti a krasny vysledok!!!

feri1234

Strojcek, pozeram ze si na najlepsej ceste zaplatit za to tak cca. 30tis. (1000 EUR) tak ako ja :) akurat, ze ja ho mam este len kratko tak som zvedavy kolko si bude uctovat teraz v EURacoch :)

strojcek

Cena sa urcite lisi podla zubara a zakroku ale mna stal horny+dolny 7000+7000, dalej oba dratiky sa vymienaju tusim 5-krat co je 2*5*1000=10000 a este treba spomenut tak 150 za kazdu kontrolu a 200 za odpadnuty zamok(co sa mne stava dost cato kedze si nedavam pozor na to co jem :-)). A to som este neskoncil s celou procedurou takze neviem co sa plati za nocny strojcek, ktory po fixnom jednoznacne vzdy nasleduje. Ale zatial po takmer roku a pol je to min 26000. (866 euro) :-)

bejbeee

akoosee 8500 za dolny abo horny strojcek coo.. to ja budem platit 3000 za horny a ked neskor 3000 za dolny..ale dole si nedam.. a samozrejme este tje peniaze za vysetreniaa.. kontrolyy atd..to je za 2roky co tam bduem xodit je dooostt... ts ts...ties vsetko musi byt take drahe ..vrr

anjelicek

to vazne osmicky?a preco tie?no mne povedal ze osmicky nie,ze nejaky druhy,to ze sa dohodem s nejakym lekarom.len teraz si musim korunky nasetrit aspon do marca,aby som mala na tie spodne zubky aspon:-)

barbinka

anjelicek: na to umývanie zubov si zvykneš. a tie osmičky mne trhali pred nasadením strojčeka a to som ich nemala vôbec prerezané.

anjelicek

feri viem ze osmicky mi tahat nebudu,bo ich este nemam ani uplne vyrastene,takze bohvie co mi tam este porobia v ustach nez dorastu :-( nomne sa to tiez moc nepaci tie rovnatka,tak ale pre krasu treba trpiet.ved ako sa daju poroadne umyt zuby ked mas rovnatka? :-(