Ahojte potrebujem surne vediet, kolko stoji taky ten obycajny strojcek na zuby. Myslim ten skaredy zelezny, nie biely. Vdaka
Kolko stoji zubny strojcek?
mno jo mam pod 18 :D 2500-3000 eur :D tak to ty si zubarka ? nejaka sukromnicka ?? :D:D lebo to je uz prehnana cena :D preboha...strojcek pdola mna prirovnana cena tak 1500 eur po 18 rokov :D
Ahoj!
Strojcek budes mat asi dva az dva a pol roka. Spolu ta to vyjde asi 2500-3000eur. Podla toho ako mas zuby aky mas skus, alveolarne kosti atd. TO ale nevadi, lebo nieje to len estetika ale celkova funkcia svalov, klbov a opotrebovanie zubov. Ten skaredy strojcek som nosila tri roky a mala som uz 30!!! Mam paciantky, ktore ho nosia aj v 60!!! Investuj do zubou teraz!!! Ale daj pozor! So strojcekom si musis zuby cistit ovela viac ako bez. Nechci aby si mala demineralizovane biele flaky na krasnych rovnych zuboch. Vela trpezlivosti a krasny vysledok!!!
Strojcek, pozeram ze si na najlepsej ceste zaplatit za to tak cca. 30tis. (1000 EUR) tak ako ja :) akurat, ze ja ho mam este len kratko tak som zvedavy kolko si bude uctovat teraz v EURacoch :)
jaja ale to mas asi pod 18 rokov,nie?
Ja mam ten biely ten ma stal ana horne zuby 3500 a myslim ze ten obycajny zelezny asi 2000 vravela zubarka...
Cena sa urcite lisi podla zubara a zakroku ale mna stal horny+dolny 7000+7000, dalej oba dratiky sa vymienaju tusim 5-krat co je 2*5*1000=10000 a este treba spomenut tak 150 za kazdu kontrolu a 200 za odpadnuty zamok(co sa mne stava dost cato kedze si nedavam pozor na to co jem :-)). A to som este neskoncil s celou procedurou takze neviem co sa plati za nocny strojcek, ktory po fixnom jednoznacne vzdy nasleduje. Ale zatial po takmer roku a pol je to min 26000. (866 euro) :-)
to vazne osmicky?a preco tie?no mne povedal ze osmicky nie,ze nejaky druhy,to ze sa dohodem s nejakym lekarom.len teraz si musim korunky nasetrit aspon do marca,aby som mala na tie spodne zubky aspon:-)
anjelicek: na to umývanie zubov si zvykneš. a tie osmičky mne trhali pred nasadením strojčeka a to som ich nemala vôbec prerezané.
feri viem ze osmicky mi tahat nebudu,bo ich este nemam ani uplne vyrastene,takze bohvie co mi tam este porobia v ustach nez dorastu :-( nomne sa to tiez moc nepaci tie rovnatka,tak ale pre krasu treba trpiet.ved ako sa daju poroadne umyt zuby ked mas rovnatka? :-(