Ahojte potrebujem surne vediet, kolko stoji taky ten obycajny strojcek na zuby. Myslim ten skaredy zelezny, nie biely. Vdaka
Kolko stoji zubny strojcek?
silvinka: ja mám 25 rokov a spodný strojček od septembra a horný od marca a doktorka mi povedala, že mi to pomáha. Že spodné už mám pekné. Aj keď ja ho nemám kvôli krivým zubom.
Ahojte, neviem ci ste tu niekto aj z okolia Topolcian, ale potrebovala by som poradit nejakeho dobreho stomatologa, lebo by som si chcela dat strojcek. Hoci mam 20 rokov, myslite, ze mi to este nejako pomôze? dakujem
Citam tu,ze niektory lekary pitaju za strojcek az 65.tis. ved to je neunostne.Ja som bola dnes nasadit strojcek fixnny.Mam 25rokov a platila som 183eur.Boli to ale snad to vydrzim.
Zaleží podľa toho koľko máš rokov a v akej poisťovni si...ja som dala za fixný na hornú čeľusť 3000SK...
fixný strojcek na hornej aj dolnej celusti som prestala nosit pred rokom a nevyslo ma to viac nez 15 000 SK, nosila som ich jedenast mesiacov.
to zaleži od veku a poistovne. mne ho davali asi v 11 rokoch taky ten prievitny a zadarmo. mam union
Ahojte, ja idem teraz na konzultaciu. Mne odporucili jednu pani doktorku. Ta osoba si davala robit strojcek a vysiel ju 6000 Skk. Neviem o com to tu pisete, ale vy chodite asi k tym najdrahsim v republike. Osobne mi vravela moja blizka-zubarka, ze ma strojcek vyjde max 15 000 SKK po 18-ke plus kontroly. No do 1000 EUR sa bohate vpracem u kazdeho ''normalneho'' a nie zdieraca (cena je za hornu celu nie obe)
Ahoojte vie mi niekto poradit nejakeho dobreho celustneho ortopeda v Nitre?Vopred dakujem
pre micina 2511, no ja som bola na konzultacii v MArtine a tam ze za 5 minutovu konzultaciu som cvakala 30 eur, a to tam ta doktorka mala pacienta, ktoremu dala inekciu a potom si vzala mna na kreslo , povedala mi, ze kolko to bude stat a vyponkovala ma vonku, lebo sa ponahlala k tomu pacientovi co tam bol, zadrela ze chce 1000 eur za jednu celust a ze si mam zacat setrit a prist o pol roka:D
micina2511, to mas v pohode, ja som sa tiez takto osral :-D ale treba ist inam, druha doktorka uz nepytala ani halier za konzultaciu a finalna suma by mala byt o polovicu nizsia uvidime :-D
Drzte sa strojcekari :-D