Ahojte potrebujem surne vediet, kolko stoji taky ten obycajny strojcek na zuby. Myslim ten skaredy zelezny, nie biely. Vdaka
Kolko stoji zubny strojcek?
ahojte. Prosba pre JANUSKU :
prosim ta ak je to mozne posli mi kontatkt na tvoju celustnu ortopedku. Mne davali fixny strojcek dole v roku 07 a do dnes nosim nocny strojcek. Zuby vsak rovne nemam. Ked som si pytala silik.pomocku, tak ma zubarka poslala do kelu. Dakujem velmi pekne vopred. mail:nestorovad@yahoo.com.
Vsetkych pozdravujem
ja som bola u sukromneho na konzultacii a povedal mi ,no tie moje problemy s tym..a ze ak chcem strojcek ze ma to vide na 2000eur co je 60 000SK.a len za konzultaciu som si unho zacvakal 36eur.vpohode....ze?:::D:D:D:
barbinka tak teda vdaka ze si aj odpisala na ten mail...
anjelicek: napíš mi na mail, dám ti kontakt na moju čelustnú ortopedičku, ak máš záujem.
feri: je to mily pan doktor nie doktorka:) aspon sa dlhsie ulejem z vyucovania:DDD ja uz sa nebojiiim:DDD
a mozno mi da nejaku hmotu co uz mal niekto predo mnou v ustach, ze???:DDD
ssia, to bol moj pripad, ja si to vsetko hradim, ak ti hradi poistovna a platis malo mozno ti da doktorka na 20 min. este nejaku staru hmotu co dlhsie schne :)
tak ak mozte mi poradte prosim nejaku zubarku v BA co robi lacnejsie aj po 18-tke a kvalitne
diki velmi pekne, myslela som ze budem musiet mat nieco hnusne 20 minut v ustach a pomaly ani nedychat ani nic...
a snad tie 3 minuty to prezijem:)
to Anjelicek: za 65tis. bude k tebe kazdy lekar mily :o)
to ssia: odtlacky nebolia, len to moze byt trocha neprijemny pocit ked ti do pusy niekto rve nieco celou silou :-D Na moje prekvapenie u mna odtlacky obidvoch stran trvali do 3. min.