Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko stoji zubny strojcek?

medulienka

ja som to mala len na hornych zuboch a bolo to presne, ako si povedala-zivica, spoje a drotik. a na zadnych stolickach som mala take kovove obrucky, na kt. bol ten drotik prichyteny. chvilu potrva, kym si na to zvyknes, ale potom uz s tym budes moct jest normalne, ako so "zubami" .len sa do toho niekedy prichytavali kusky jedla a bolo treba castejsie umyvat. no a ako som povedala, ked mi to zubarka stiahla, aby sa tie zubky vyrovnavali, ak to aj tyzden dost bolelo.

papinka

For Medulienka, Lenush:a ako to vlastne vyzera? to ti tam da nieco ako zivicu, mne to tak pripada, a na to ti nalepi tie spoje a potom uz len tie drotiky? a to mas aj z vnutornej strany al. len z vonkajsej? a da sa s tym normalne jest? ako si to riesila ked si bola nahodou niekde vonku a jedla si? sory ze tak vela otazok ale ja fakt nad nim seriozne uvazujem a xcem co najviac vediet...vdaka

medulienka

no, zelezny som nemala, takze neviem. ale minimalne jednu vyhodu ma oproti nemu biely-ze ho nie je tak vidno. no a .. mne museli kvoli nemu trhat asi 3 zuby, ktore sa mi nejako nevosli do ust a ked mi stahovala zubarka ten drotik, aj tyzden potom ma boleli vsetky zuby a nemohla som jest. nastastie ho uz nemusim nosit. ale ties to bola odbornicka a ta najlepsia zubarka :)

papinka

for Lenush: hmm rok. ja predpokladam ze ho budem mat tiez okolo roka, lebo ja mam krivu len 1 stranu.takze by to nemuselo trvat az tak dlho a teraz som odhodlana si ho dat tak to musim vyuzit.a tyx 25 si platila naraz al.postupne?

papinka

No tak ja mozem o bolesti vela hovorit, mne kvoli tomu snimatelnemu rezali dolne stolicky, ktore este vobec nebolo vidno. hrozne.teraz xcem ist tomu mojmu MUDr.ovi povedat ze xcem trvaly asom zvedava co si zase namna vymysli.ale je to odbornik to zase musim uznat....a vies aky je rozdiel medzi tym zeleznym a bielym. ma biely nejake nevyhody?

medulienka

ja som tiez mala na zaciatku ten snimatelny a potom aj pevny. mam vrodenu poruchu, zuby mi rastli ako chceli, preto som ho musela mat tak dlho. a oplatilo sa, teraz mam krasne rovne zubky. sice ma to stalo vela bolesti a vytrhnutych zubov, ale naozaj sa to oplatilo.

papinka

4 roky? a mala si moc krive zubky? lebo ja nemam az tak krive, len 1 strana mi uteka kamsi dokelu.kedysi som nosila ten snimatelny, ale vies ako to je ze ked sa da snimat...po case som ho prestala nosit ateraz xcem radsej ten trvaly.

medulienka

ja som mala biely a neplatila som zan ani korunu. nosila som ho cca 4 roky, bolo to aj po 18. mozno to zalezi od toho, aku mas poistovnu, ja som mala apollo

papinka

Boze 25 tisic? A stal za to? lebo kamoska uz tento biely mala a nebola spokjna, zevraj jej nejako zozltli zuby. Neviem zda sa mi to cudne,, len ja sa vtom nevyznam, tak preto sa radsej pytam.No ja mam 19 a viem ze poistovna to nepreplaca. A xcem vyskusat ten zelezny. Budem xvilu skareda ale uz sa nemozem na seba pozerat. Halo mal niekto z vas ten skaredy zelezny? a kolko stal? vdaka