Kolko stoji zubny strojcek?

feri1234

Anjelicek, barbinka ma pravdu, ja som sa bol pytat u prveho ten mi vysypal sumu 60tis a vzal za konzultaciu 1000,- druha zubarka za konzultaciu 0,- a strojcek vraj 35 tis. Uz mi robili otlacky, snimok atd...cize uz som o 2litre lahsi a strojcek horny 6500,- idem si dat nasadit v decembri :o)

Takze oplati sa opytat aspon dvoch aj ked ja som bol limitovany kedze som z pomerne maleho mesta (cca. 60tis obyvatelov)

barbinka

anjelicek asi chce na tebe zarobiť. môj strojček spodný stál 7.500 a ešte čakám na horný. ten bude stáť 8.500.

anjelicek

ja som sa bola informovat a na konzultacii s lekarkou,vyjde ma to cca 46000 fixny,kdeze mam uz po 18tke,horny aj dolny,plus kazdy mesiac kontrola pocas tych dvoch rokov.

nezaregistrovana

no ja som dlho dlho rozmyslala nad tym ze si ho dam...a tiet ma zaujimalo vela veci. Mám 23 rokov. Tiez som raz citala uz neviem kde jednu diskusiu o cene strojcekov. Niekde je to strasne drahe a niekde menej. Jedna dobra dusa mi poradila kde je to menej financne narocne a ta zubarka je vraj fakt dobra. Strojcek vide vraj tak do 15 000 Sk a potom uz len sem-tam nejaky poplatok. Chystam sa tam teraz po lete ale ak vám to pomoze tak kontakt je : Mudr. Strauszová, Mudroňová 23, Bratislava tel.č. 0905 779 380, 02/ 54413306

medulienka

no, dotahovala to tak, ze zobrala take kliestiky a tam, kde mi pri zadnych stolickach koncil ten drotik tak ho stiahla, odcvakla a znovu prichytila. a bolelo to odvtedy asi tyzden, pokial si zuby nezvykli. robila mi to asi raz za 2 mesiace a na kontrolu som chodila pravidelne kazdy mesiac.

Lenush

naraz sme zaplatili 15 tisic, ostatne postupne. a da sa s tym v pohode papat, akurat si treba cistit zuby vzdy ked je to mozne. ja som vacsinou nehryzla do jedla, ale odlamovala som si alebo krajala. prvy mesiac som mala strasne bolesti kvoli tomu strojceku..ale da sa to prezit a casom tie bolesti prejdu. a tiez je neprijemne to zatahovanie ktore sa robi kazdy mesiac.. kvoli strojceku mi museli trhat dva zuby

papika

for Medulienka: a este to mi prosim ta povedz, ze ako ti to dotahovala? a asi aj cele to obdobie, pocas ktoreho si ho nosila, ta to bolelo al.ani nie? kazdopadne to muselo byt aspon citit a este ze to sa xodi na kontroku kazdy mesiac? vdaka