Ahojte potrebujem surne vediet, kolko stoji taky ten obycajny strojcek na zuby. Myslim ten skaredy zelezny, nie biely. Vdaka
Kolko stoji zubny strojcek?
Barbinka:
ty chodis k zubarke na pecniansku ulicu v ba???Lebo ja by som tiez mozno chcela strojcek a ja byvam vedla pecnianskej ulice--
jessika16
keď nemáš ešte 18 tak ti prepláca poisťovňa ako som písala v predošlom príspevku záleží od zubára... ja som dala za strojček približne 7000sk neviem presne ale nebolo to naraz... platila som za nalepovanie, za výmenu oblúkov, a za snímanie strojčeka tak som platila ja takú plastovú dlahu na zuby, aby sa nevrátili späť. Na začiatku mi dal zubár tiež zubnú kefku a vosk keby ma tlačil niekde strojček čo zo začiatku tlačil riadne mala som odreté celé ústa. Vyplachovala som ich harmančekom a asi po 2 týždňoch ma už strojček netlačil a neodieral nikde :)
Ahojte kolko by mi naljacnejsie vyser horny strojcek ale nie u sukromneho ???
dominušQa
keďže máš 13 strojček ti čiastočne prepláca poisťovňa. Ten farebný strojček o ktorom píšeš to sú len gumičky, ktoré sa dávajú na kladky na klasickom strojčeku ja som ich nemala. Koľko budeš platiť za strojček záleží od tvojho zubára. Ja som za môj dala dokopy asi 6000 alebo 7000 sk. Platila som to postupne pri jednotlivých kontrolách. Ale napr. kamarátka, ktorá chodila k inej zubárke tak platila viac. Skús sa poinformovať v tvojom okolí a tiež sa opýtaj aj na spokojnosť ľudí s tým zubárom. Ja som spokojná a neľutujem to, že som si dala strojček bola to asi jedna z mojich najlepších investícii :)
Teraz mám 20 strojček mi nasadil zubár asi v 17 takže mi ho s časti preplácala poisťovňa a chodila som k čeľustnému ortopédovi do Popradu
no len kolko mas rokov jajka a odkial si, ze je taka cena...
Môj fixný strojček dokopy aj s platničkou, ktorú nosím po odstránení strojčeka vyšiel asi na 6 000 sk
oprava: nocneho asi 5 000 sk
cena mojho fixneho strojceka sa pohybovala okolo 10 000sk, fixny asi polovicu