Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko stoji zubny strojcek?

mnamka257

podla toho kto ti ho bude robit-ci sukromnik alebo statny lekar.aj ked podla mna sukromnik si da na tom viacej zalezat.a tiez to zalezi od toho ci mas velmi krive zuby-pretoze ked ano budes ho nosit tym dlsie, cize tym drahsie to bude

peter1002

Poistovna preplaca len do 18 r. Je nepomerne lacnejsie zubny strojcek nasadit na Slovensku. Ked budes v zahranici, staci si naist nejakeho miestneho celustneho ortopeda, ktory ti 'dohliadne' na zubny strojcek, chodi sa raz mesacne.

matkaaaaaaa

ahojte viete mi prosim vas poradit, uz dlho premyslam nad strojcekom na zuby, mam 22 rokov, potrebovala by som info o cene, ci z toho nieco preplaca aj poistovna /spolocna zdravotna/ o 9 mesiacov odchadzam do zahanicia, typujem ze za 9 mesiacov mi asi zuby nenapravia takze pravsde podobne to budem musiet mat nasadene aj celu dobu v zahranici, viete mi niekto poradit ako je to potom s vymenami a dotahovanim,...atd...dakujem

zlateno

prosiiiim na Hornej srede...alebo teda hocikde inde heh :D kolko stojii ten strojcek vie niekto??iba na vrchne zuby a mam uz 18 rokou tak asi poistovna moc nezaplati ze??:)

Zuzullka

ahojte ja som nosila fixny strojcek ked som mala 15 rokov potom mi ho dali dole a mala som krasne rovne zuby....lenze po case sa mi zase vratili naspät lebo som (samozrejme mojou hlupostou nenosila pravidelne ten aparat co sa dava) a potom som samovolne prerusila liecbu.Teraz mam 22.chcela by som sa spytat ci nemate niekto skusenosti alebo neviete kolko by som platila za novy strojcek.a ak niekto viete o nejakom dobrom stomatologovi v bratislave.dakujem

dada111112

mna vysiel strojcek cca 10000sk.. ale bola to asi najlepsia investicia aka mohla byt.. teda mojich rodicov :) budem mat 19 ale mam kraasne zuby, a smejem sa o dusu :)) rozhodne to stoji za to, ale dlho s tym necakajte lebo mne zubar tvrdil ze najlepsie sa to vyroovna do 18 r zivota potom su uz kosti dost pevnejsie, na strojcek fixny sa da v pohode za tyzden zvyknut.,,