Ahojte potrebujem surne vediet, kolko stoji taky ten obycajny strojcek na zuby. Myslim ten skaredy zelezny, nie biely. Vdaka
Kolko stoji zubny strojcek?
barbinka a nejsi ty kriva nahodou cela?
podla toho kto ti ho bude robit-ci sukromnik alebo statny lekar.aj ked podla mna sukromnik si da na tom viacej zalezat.a tiez to zalezi od toho ci mas velmi krive zuby-pretoze ked ano budes ho nosit tym dlsie, cize tym drahsie to bude
Poistovna preplaca len do 18 r. Je nepomerne lacnejsie zubny strojcek nasadit na Slovensku. Ked budes v zahranici, staci si naist nejakeho miestneho celustneho ortopeda, ktory ti 'dohliadne' na zubny strojcek, chodi sa raz mesacne.
matkaaaaaa
dcera mala 3 roky,na hornych zuboch,stalo to cele okolo 15 000sk
ahojte viete mi prosim vas poradit, uz dlho premyslam nad strojcekom na zuby, mam 22 rokov, potrebovala by som info o cene, ci z toho nieco preplaca aj poistovna /spolocna zdravotna/ o 9 mesiacov odchadzam do zahanicia, typujem ze za 9 mesiacov mi asi zuby nenapravia takze pravsde podobne to budem musiet mat nasadene aj celu dobu v zahranici, viete mi niekto poradit ako je to potom s vymenami a dotahovanim,...atd...dakujem
prosiiiim na Hornej srede...alebo teda hocikde inde heh :D kolko stojii ten strojcek vie niekto??iba na vrchne zuby a mam uz 18 rokou tak asi poistovna moc nezaplati ze??:)
dakujem barbinka:-) hned zajtra zavolam
ahojte ja som nosila fixny strojcek ked som mala 15 rokov potom mi ho dali dole a mala som krasne rovne zuby....lenze po case sa mi zase vratili naspät lebo som (samozrejme mojou hlupostou nenosila pravidelne ten aparat co sa dava) a potom som samovolne prerusila liecbu.Teraz mam 22.chcela by som sa spytat ci nemate niekto skusenosti alebo neviete kolko by som platila za novy strojcek.a ak niekto viete o nejakom dobrom stomatologovi v bratislave.dakujem
mna vysiel strojcek cca 10000sk.. ale bola to asi najlepsia investicia aka mohla byt.. teda mojich rodicov :) budem mat 19 ale mam kraasne zuby, a smejem sa o dusu :)) rozhodne to stoji za to, ale dlho s tym necakajte lebo mne zubar tvrdil ze najlepsie sa to vyroovna do 18 r zivota potom su uz kosti dost pevnejsie, na strojcek fixny sa da v pohode za tyzden zvyknut.,,
Tak som ti to poslala :-)