Robím takú anketu aj tu na fóre, tak mi tu prosím napíšte čo by ste chceli na Vianoce + pohlavie + aspoň orientačne vekovú skupinu. Chcem spraviť knižku Typy na darčeky. Ďakuejm
Čo chcete na Vianoce?
Lost, to je fakt divne, povedalo mi to uz viac ludi. No ty by si mal mat vlastny biznis. Nemozes predavat tie celiaticke veci LACNEJSIE, aby si ich mohli dovolit ludia? Lebo to je neskutocne, tie ceny.
hej, len to online sell by ma asi nebavilo :D
i ked bavilo by ma to viac, ako stat pri pase ;) alebo vykladat tovar :D
z principu - je to MOJ biznis a nemakam na ineho.
ale viac by sa mi pacilo mat nejaku psi utulok :) (aj macaci atd..) asi privela pozeram ANIMAL PLANET :D
proste nieco konstruktivne, co sa da rozvijat donekonecna :) cize aj eshop je taky, lenze tam je brutalna konkurencia :) i ked na slovensku asi skor kartel, cize slo by to..
otazne je, co predavat :) to by ma muselo nieco bavit, napr ak by som hral tennis, tak by som predaval potreby pre tennisovych hracov, atd.. ale mna nebavi nic :D nic tak extremne, aby som sa do toho ponoril na 100% ale predpokladam ze ak by som bol motivovany, tak by to nebol problem prerazit na trhu :P ono je to lahke :D len musi byt clovek motivovany..
najst "niche" (preklad odvetvie?) ktore este nikto neobjavil, to by bolo tazkeeee :D
alebo si mozno otvorim automobilku :D ozaj, cestovka, to by ma bavilo a nebol problem by rozdupat slovensky trh (lebo tu nikto nic neponuka..), len vela z nich by isla k nemeckej CK :) a tu nejde rozdrvit..
to mi pripomina, ze chcem DOVOLENKU !!! :P
'ukludnovak' to je co za povolanie? :DDD
to aby som nejak posobila na ludi ze upadnu do stavu meditacie ci co :D
Lulu, pozri, ty sa nemozes porovnavat s 18tkami, patris do inej kategorie a mas uz iny zivot, takze sa hlad na svoju vekovu kategoriu a fakt, ze vyzeras mladsie, v nej vyuzi
vyuzi svoje silne stranky a svoje zaluby, ak ta bavi predaj, moda, drogeria, kozmetika - tak chod tym smerom, zacat sa da aj v malom...chapes
hlavne ze daco bude
Lost: no neviem, ty mi prides ako typicky online-seller, ktory si z pohodlia gauca klika, ma sklad a toci biznis :D
lost - veru, tak sa to robi...handricka za 3 eura, LULU fashion nasivka a hned je z toho 50 eurovy top!
lost - veru, tak sa to robi...handricka za 3 eura, LULU fashion nasivka a hned je z toho 50 eurovy top!
Maoam - by mala mat profesiu "ukludnovak" :D
joj dietky moje..LULU FASHION je perfektne :D mam par rockov taky maly bazarik, je to moja zaluba
lost - moze byt, ja tiez vela rozpravam...a ked si nahodou vypijem, (raz za 100 rokov) nemas sancu k slovu sa dostat :D
Maoam - hej, musim s tym nieco robit, 40tka je pre mna hrozivy pojem :D na 30 este nevyzeram, ale to cislo uz tam je...a žáb 18 rocnych nasrane na kazdom rohu :))