caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
no o mna mal raz jeden zaujem (pred sto rokmi) a som bola u nich na navsteve doma :D a mala som 'vystrih' rozumej tricko s nulovym vystrihom, lenze to nebol rolak a uz krivo pozerali a potom som sa dozvedela, ze tam bezne syn zmlati matku, sestru.....no tak hned som utekala....
bohuzial som potom mala 'stastie' na psychopatov :DDD
jezismarjaaa, by som ho po paprciach vycapala...
kabel, no uzasne, ked mi sondou tlacil na mocak a potom na zrasty...cize uzitie bolo ze slzy v ociach
aky?
boze, ja nezastavam moslimov, len tvrdim, ze tito tu nie su o nic lepsi...a ze moslim viazany v povodnej rodine aspon zivi rodinu :-D
no maoam, huraa, som rada, ze zijes
kabel, daj pokoj s moslimami, ja som raz zazila jeden otrasny zazitok pred par rokmi v metre s nimi a doteraz mam z toho sok.
maoam, neodpovedala si mi, ci si si za tie 3 ojra aspon uzila na tej koze...
zdravim xxy
mne sa casto zda, ze sice mnohi zatracuju moslimov, ze ponizuju zeny, ale pre moslima je povinnostou sa aspon o rodinu hmotne postarat, ked ju aj nemiluje...no a bitie zien-podla mna je to takmer rovnake, ako u nas, len u nas sa to otlkanie a tyranie tutla..tu ti chlap necha na krku 4 deti, zdrhne s milenkou a zena, staraj sa, predtym ju mlatil a znasilnoval...tam aspon chlap nema taku moznost ujst, pretoze by ho jeho rodina (rodicia etc.) zavrhla, takze aspon o toto sa stara.
ale aaaaale...dobry vecer mile damy