Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Ahojte :)

Katka ano, Cindy poprosila admina o zrusenie, uz ludi stvali poviedky do vrecka :)) a o uzasnych zasnubach sa stale nic nedozvedeli, tak to Cindy zrusila

Maoam

Mia, ja mam tiez viac, nafutrovala som si cez zimu, ale sa necudujem, vsetky cokolady, marcipany, cukriky :DDD, ryza v mlieku, kakao, maslo na to :D

ale pristane mi to, mne sa to paci a zasa boze, dve kg su fakt nic :DDDDD

pride jar, telo si to samo upravi, ako sa mu prave hodi, ja sa mu do toho nemienim starat :D

aaaa musim ist do mesta, kopu veci este vybavit, periny som prala, aj oblecenie, no co uz, ked pomaly odchadzam...

Maoam

caute baby, ja jem sladke kazdy den :D

a na vahe to nijak nevidno, ok, dobre no kilo, dve viac ako predtym, ale to je mi fakt sumafuk :D, ovela lepsie vyzeram v tvari aj celkovo a potrebujem si troska nafutrovat kvoli OP :DD

Xxy: nooo, Laurinka nam presla velkyyyyymi zmenami :DD

Iba Katka

Čo sa týka sladkostí, zase mňa to k ním až tak veľmi neťahá, že musím musím. Od mala som bola skôr na slané, čipsy, oriešky a tak. Ale dám si aj sladké sem tam, ale strašne sa z toho priberá. Je ľahké to nejesť, keď to nemáte doma. Ale bývam s mamou, ktorá sladké nakupuje jedna radosť, potom idem do kuchyne, tam keksíky, idem do špajze, tam keksíky :D No a snaž sa jesť zdravo