caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Ahojte :)
Katka ano, Cindy poprosila admina o zrusenie, uz ludi stvali poviedky do vrecka :)) a o uzasnych zasnubach sa stale nic nedozvedeli, tak to Cindy zrusila
Lulu, vsimla si si? Zrusili bravcovu diskusiu
hmm. ved jasne, ty sa potrebujes dat nejak do kopy aby si to potom vydrzala... to je jasne..
Mia, ja mam tiez viac, nafutrovala som si cez zimu, ale sa necudujem, vsetky cokolady, marcipany, cukriky :DDD, ryza v mlieku, kakao, maslo na to :D
ale pristane mi to, mne sa to paci a zasa boze, dve kg su fakt nic :DDDDD
pride jar, telo si to samo upravi, ako sa mu prave hodi, ja sa mu do toho nemienim starat :D
aaaa musim ist do mesta, kopu veci este vybavit, periny som prala, aj oblecenie, no co uz, ked pomaly odchadzam...
maoam, ja mam tiez viac.. nohavice ledva zapnem :D
no ved toto, sa mi zda ze som vela veci prespala ci co
caute baby, ja jem sladke kazdy den :D
a na vahe to nijak nevidno, ok, dobre no kilo, dve viac ako predtym, ale to je mi fakt sumafuk :D, ovela lepsie vyzeram v tvari aj celkovo a potrebujem si troska nafutrovat kvoli OP :DD
Xxy: nooo, Laurinka nam presla velkyyyyymi zmenami :DD
ejha, to su volajake zmeny, pamatam si, ze si bola v ba a studovala.. ale kanada, to znie dobre :)
Čo sa týka sladkostí, zase mňa to k ním až tak veľmi neťahá, že musím musím. Od mala som bola skôr na slané, čipsy, oriešky a tak. Ale dám si aj sladké sem tam, ale strašne sa z toho priberá. Je ľahké to nejesť, keď to nemáte doma. Ale bývam s mamou, ktorá sladké nakupuje jedna radosť, potom idem do kuchyne, tam keksíky, idem do špajze, tam keksíky :D No a snaž sa jesť zdravo