Maoam - adventne okienko

Iba Katka

Lulu, tak už je dávnejšie kúpený :D Ale nemám problematickú pleť, tie malé nedostatky zakryje. A vlastne ani ten BB krém skoro nepoužívam, väčšinou nič :D

Laurina22

Xxy no v kanade je.....nejak je.Ak mam byt uprimna,mne chyba Europa.Kanada asi nie je pre mna,neprisla som jej na chut.Ale ja som si to vybrala,kedze moj muz tu zije,takze sa z nej snazim brat len pozitiva...

Maoam no ved,tu chodia vsade v teplakoch az je to miestami negustiozne;)

Zavidim tie sladkosti,ja dnes grcam jedna radost a neviem ako kolko to bude trvat.Neviem preco ludia volaju tehotenstvo najkrajsie obdobie zivota,ja som len v 6.tt,spuchnuta som jak ropucha,nervozna,dnes sa uz aj grcanie pridalo,bolia ma nohy.Ako neviem co je na to krasne....

Lulu2011

Katka - Garnier je o nicom, to ani nekupuj, este Maybeline je dobry, tak ylight ak mas peknu plet, tak pekne zjednoti, bb kremy zozenies v pohode aj cez net

to poznam, tiez sa mi to stalo, tusim pri IQ teste, nie, ze by to oznamili na zaciatku

Iba Katka

Lulu tie BB krémy, ktoré sa dajú zohnať v našich drogerkách, asi nie sú nič moc, čo? :D Napr garnier

Joj ženy, tak ma nasrala jedna stránka :D Hodinu si robím psychotest a na konci vybehne, že mám zaplatiť :D

Lulu2011

Maoam - v 12tich som si kupila prvu spiralu priesvitnu nefarbiacu, len zvyraznujucu oci, teraz nai neviem, ci nieco take predavaju, prvy make up tusim od Green Line to bola tak aoranzova katastrofa, pocas dna sa zlieval do flakov a pekny puder od Constance Carol taky cerveny so zrkadielkom, ruze som kradla mame

Lulu2011

Ahojte,

Maoam - este jednu vec som ti chcela povedat, ked si ides objednat z ebay tie bb kremy, alebo si uz, davaj si pozor na fejky bb kremov, aby ti neprisla nejaka cinsk amazlavina, tu si precitas viac o znakoch originalov a fejkov

babyadore.wordpress.com