caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
V call centre pre jednu firmu. Ale tak zistujem dost nepekne veci o tej praci, mam z toho obavy a zrejme sa na to vykaslem a budem hladat inde.
zasnuby? asi ziadna extra story to nebola, ked sa Cindy tomu tak vyhybala
Ahojte :)
jej Katka a kde si si nasla robotu? ja som mala mat zajtra prve hlasenie na UP, ale uz nemozem sa dostavit kedze robim, musim to poslat postou
ako robim mam pocit, ze nai nezijem, cely den v praci, potom utekat po maleho do skolky, kedze skolka je len do 16.30 tak to nestiham velmi :((( potom este ist zase na MHD nakupit, navarila som akurat a konecne sedim a bolia ma krize v robote vkuse sa vetra a ja som citliva na velke okno za krizami au :(
Ja som chcela hlavne počuť o tých slávnych zásnubách a potom sme sa tam začali baviť medzi sebou a maximálne robili srandu z Brava. Čiže ako odreagovanie to bolo fajn, ale potom to prestalo baviť aj mňa a asi aj ostatné baby. Veď kým som sa opäť nespýtala na zásnuby, kde sa už potom aj baby chytili a prehodili pár slov, tak Cindy písala sama 3-4 príspevky a nikto jej už ani nereagoval.
Od pondelka zrejme budem pracovať, tak držte palce, nech všetko dobre dopadne.
inak ja som Cindy a jej pribeh prestala citat cca. po prvych 4 strankach
flegmuska, ahoj moja, uz sa s nami nebavis? :-/
Lulu: tak vies si iste domysliet, kam...a nie je to nic pekne
dobry den, ja len prechadzam okolo, dovidenia
Lulu, ona ho poprosila? Myslela som, ze admin to zrusil z vlastnej iniciativy... No ale aj tak, uz ma to prestalo baviť
Ako sa mate v tento den,? Ja som dnes strihala psa, ste mali vidiet ako sa urazene tvaril :D
Maoam - kde sa chystas?