Maoam - adventne okienko

Maoam

baby: ak potrebujete turbopribat za dva-tri dni, jedzte grisy a ryzu v mlieku s kakaom a maslom, garantujem + 2-3kg :DD

Maoam

Lulu: ja viem, ako to myslis, ale ver, ze to vidis privelmi ruzovo, ale to je tym, ze ti nie je znama situacia

preto to tu uz ani dalej nebudem rozoberat

lekari su ludia, ktori zachranuju, co sa da, asi tak a niekedy je to pre 'normalneho' smrtelnika nepredstavitelne, co to 'malo' znamena, zvlast inak zdravi ludia nemaju absolutne ziadnu sajnu

jasne, nikdy to nezazili, preto nie a velmi bagatelizuju, typicky pristup

a myslim, ze situacia je tak vazna, ze to iste nebudem rozoberat na verejnom fore tu, proste je to bod, kde poviem STOP a myslim, ze babam v teme to bude vyhovovat :-)

aspon tu budu veselsie temy :-))

apropo MDZ, ja som nedostala NIC :-////////////

musim dodatocne od dakoho daco vylakat, momentalne ficim na pralinkach ;D

Lulu2011

Maoam -:( no tak to ma mrzi, ok, chapem, ze situacia je vazna, ale prepokladam, ze nieco malo sa zlepsit musi, ked uz lekari robia tie operacie, tak ti prajem aspon skore zotavenie

Maoam

Lulu: nie, len som si uvedomila, ze je nevhodne sem davat akekolvek info, pisala som ti dost, napriek tomu mas dost naivne predstavy, samozrejme nemozes poznat realnu situaciu, co ta ospravedlnuje, najlepsie bude, ked tieto veci sem pisat jednoducho nebudem

pisala som, ze je toho vela, aj tych OP a mala som dojem, ze vies, ze ake vazne to je, preto mi tvoje slova prisli take - naivne (nic v zlom)

viem, ze si to myslela v dobrom

nuz ale dobre to nie je a mam sa hrozne - to je realita, jasne, ze to nikto cudzi nechce pocut, kazdy chce pocut, vsetko supi, je mi supi, ziadna bolest, ziadne komplikacie

a tymto koncim temu na akekolvek zdravotne otazky, lebo to nema vyznam

Lulu2011

Maoam - tak hadam, si si nevysetlila moje slova zle? ja sa pýtam, lebo neviem ako si dopadla, ze dufam, ze sa uz budes mat lepsie, myslim, tie dlhodobe problemy zdravotne, co mas, ze lekari napravili, co mohli, tak som to myslela...nic ine a ze v kratkej dobe, ti teda toho naplanovali asi hodne :(

Maoam

Lulu: neviem, ako mam zobrat tvoje slova, fakt

no ci bude lepsie - ako mam vediet? uvidim...som na morfine
a ze ich bolo a bude vela, som tu uz pisala, ale nejdem do detailov, to sem nepatri

pekny den vsetkym

Lulu2011

Ahojte,

na MDZ som dostala ruzicku a sama sebe kupila kolacik :))

Maoam - ty si na tie operacie len tak odskakujes :) hlavne, ze to dobre dopadlo, teraz to bude lepsie?