zewa, práveže som to "riešila" so svojou psychiatričkou. Povedala som jej, že sa mi podarilo nájsť psychologičku, ktorá pracuje cez poisťovňu- dokonca u nás. A psychiatrička mi na to povedala, že ja už mám dávno prečerpaný limit poisťovňou! Ale tak to povedala... takým tónom... a keď som išla k tej "psychologičke"- na termín som samozrejme čakala 2 mesiace- tak mi povedala, že skusí napísať do poisťovne o predĺženie terapii, ale dá mi vedieť až keď sa jej ozvú... inak by som mohla na ďalšiu terapiu po novom roku, a to som bola u nej 14.11. Ak jej ale poisťovňa zamietne, tak ďalší termín samozrejme nedá. A jediné čo mi celý čas hovorila- teda ona mi skôr celý čas vyčítala ako je možné, že sa tak dlho liečim, že mám stále problém s jedlom, depresiami a pod, ako je to to možné, nakoľko užívam aj lieky, chodím ku psychiatričke, bola som aj opakovane hospitalizovaná... a vlastne skôr mi vyčítala, prečo som prišla ešte za ňou, keď som vyskúšala už všetky dostupné veci.. Akoby mi do tváre povedala, prečo som prišla otravovať ešte aj ju!