Vysadenie psychiatrickych liekov - svojvolne

[zruseny22]

Michael, ďakujem. Keby som ale vedela, z čoho sa mi tak strašne pohoršilo... to sa nedá ani opísať... keď mi bolo zle, išla som na prechádzku, dala mp3 do uší... napriek depresii som sa snažila ako-tak učiť na skúšky.... ale teraz... a posledné týždne neviem skutočne ako sa pri depresii ešte učiť na skúšky.. Viem, potrebujem sa nejako vzchopiť... mám rada hudbu... aj hudba mi vedela pomôcť, keď som si doma napr. pustila youtube, ale teraz... len ležím v posteli a nie som ničoho schopná... zároveň ma stále bolí hlava... mesiac mám aj teplotu- bez príčiny, po telesnej stránke som ok- bola som u lekárky... MUSÍM sa vzchopiť, ale neviem ako to mám urobiť:( Teraz si už vážne neviem rady:(

Mimulus

Jane_3sto18 jéj aj ty si tu :) JA to isté tvrdím o cigaretách - načo vdychovať dym veď alkohol je aspoň tekutina :D

Jane_3sto18

Ja som vysadila svojvoľne lieky zo dňa na deň, proste mi nepomáhali, tak som si povedala, že načo si budem ničiť pečeň liekmi, radšej alkoholom :-D
Ale to bol len Tiapridal, nič hrozné.

michael

Cry,- povedz si tak,-Môj problém je len psychický,- čo mi bráni v tom, aby som žila ako ostatní ľudia ,- no v podstate nič,- ja sama.Nebudem ti tu opisovať , že chyba sa stala niekedy v mladosti to nemá význam čo by to pomohlo.Môžem ti ale opísať, že psychické problémy ako také s pohľadu energie sú zapričinené množstvom nahromadej energie , ktorá sa z hromažduje v tvojom prípade v hlave.Preto ten odpor k jedlu. jedlo , samo o sebe je energia. ale poitívna, na rozdiel od tej tvojej. Samozrejme sú jedinci psychiatrickí, ktorí by pojedli aj klince to je zase niečo o inom.Viem, opísala si mi v skratke tvoj problém znova ale toľko ti môžem poradiť sústred sa sama na sebe ,ale ako náhle dosianeš ten pocit sústredenia ,- tak sa sústred na vsetkýyh ludí ktorých stretneš vo svjom okolí.To je veľmi dôležité pre teba . Zamerne nehovorím aby si sa sústredila na jedného človeka ale na všetkých ľudí.Aj kristus to tak robil v šetkých rovnako mal rád. prajem veľa

[zruseny22]

zewa, práveže som to "riešila" so svojou psychiatričkou. Povedala som jej, že sa mi podarilo nájsť psychologičku, ktorá pracuje cez poisťovňu- dokonca u nás. A psychiatrička mi na to povedala, že ja už mám dávno prečerpaný limit poisťovňou! Ale tak to povedala... takým tónom... a keď som išla k tej "psychologičke"- na termín som samozrejme čakala 2 mesiace- tak mi povedala, že skusí napísať do poisťovne o predĺženie terapii, ale dá mi vedieť až keď sa jej ozvú... inak by som mohla na ďalšiu terapiu po novom roku, a to som bola u nej 14.11. Ak jej ale poisťovňa zamietne, tak ďalší termín samozrejme nedá. A jediné čo mi celý čas hovorila- teda ona mi skôr celý čas vyčítala ako je možné, že sa tak dlho liečim, že mám stále problém s jedlom, depresiami a pod, ako je to to možné, nakoľko užívam aj lieky, chodím ku psychiatričke, bola som aj opakovane hospitalizovaná... a vlastne skôr mi vyčítala, prečo som prišla ešte za ňou, keď som vyskúšala už všetky dostupné veci.. Akoby mi do tváre povedala, prečo som prišla otravovať ešte aj ju!

[zruseny22]

zewa, áno, hovorila. Ja tie peniaze momentálne skutočne nemám. Keď som pracovala, nebola som v ID, terapie som si platila- 1x za týždeň 20 eur! Teraz dostávam mesačne 203 eur.

zewa

Cry, je to ich práca. Potrebujú ten plat. Je dosť ťažké vystudovat psychológiu a dostať sa až k tomu, aby mal niekto súkromnú ambulanciu, fu, ten človek sa musí brutálne namakat.
Ked si sa s niekým z nich bavila, vravela si o svojich finančných problémoch?

Mimulus

Sú to podľa mňa stroje na predpisovanie liekov!!! Pretože pomáhajú tabletky a nie psychiatri! Psychológ a psychoterapeut to je už o inom :)