Nic si z toho nerob Cry, vravela si jej len pravdu, ze ti tie lieky nepomahaju a ona sa ta snazila presvedcit ze hej, krava, lebo inym pomohli..To pacienta psychicky este viac odrovna.Lekari su tiez magori a v psychiatrii ani nehovorim, preto si mozes vybrat niekoho, kto na nebude presviedcat ze ti je lepsie, ked ti nie je..S tou cigaretou je to sranda, ze fajci este aj v oridnacii, ja som tiez fajciar, ale odtial potial, takto ukazuje pani doktorka, aky je slaboch a zavislak, ze bez toho nemoze byt a ide liecit inych :DD By som jej povedala asi cosi...
To je fajn, ze si bola vonku, snaz sa denne aspon hodinu, ja ked cely den mam sediet doma, magorim a musim aspon nachvilu sa ist prejst na vzduch a prist na ine myslienky, ked vladzem, aj ked nasilu stale cosi robit, ked mam niekedy stavy, ze ani telku, ani knihu nemozem pozriet,co je tak zle.
Daj este sancu novej lekarke, pocitaj, ze si mesiac prvy s novymi liekmi este vytrpis mozno horise stavy a potom bude lepsie, ak by ta velmi vycerpavala skola a ucenie, co je pri tejto chorobe uplne normalne, skus poziadat o odklad, ale ak sa co i len trochu da, lepsie, ked cosi robis a mas aku taku aktivitu, lebo "musis" a to ta zenie trocha dopredu. Drzim prsty , daj vediet, sko si dopadla u lekarky, co ti predpisala:D
Veru tak ZV, vidis, ze choroby neobchadzaju nikoho, ci bohatych, slavnych, chudobnych, chorych...Mozno ti bohati , co ich toto postihne uz maju vsetko na co si len spomenu , su znudeni a nevedia sa uz tesit z drobnych malickosti ako obycajni ludia, takze niekedy mat vela penazi nemusi byt az take super, akurat si mozu dopriat lepsiu starostlivost zdravotnu, ale najvacsiu zmenu musia spravit sami na sebe a na to su uz moc pohodlni, /lebo nemusia chodit do prace a starat sa ako uzivit rodinu/, to si za ziadne peniaze nekupia a nik nebude zit za nich ich zivot...