Vysadenie psychiatrickych liekov - svojvolne

Mimulus

cry tak asi by som mal aj ja rozumieť ale nejako mi to nejde. Treba si vytvoriť ochranný štít voči vplyvom okolia potom to už pôjde aj bez psychiatrov aj bez liekov :)

[zruseny22]

kv, myslím, že to tu všetko nemusím popisovať... ľudia s depresiou asi rozumejú, čo som mala na mysli... a neboj, nemám len takú "depku", ktorú má z času na čas každý....

[zruseny22]

clemantis, presne tak.

Neviem čo mám robiť. Či mám proste zavolať tej svojej psychiatričke, ku ktorej chodím a proste jej povedať, že sa cítim mizerne... rovno povedať, že by som potrebovala zmenu liekov alebo ja neviem:( Práve... že teraz si na rýchlo hľadať novú lekárku... ja by som potrebovala ku psychiatrovi čo najskôr, aj tento týždeň:(

Mimulus

kv kvitujem :)

Pozri cry koľko poznáš takých ľudí, ktorí sa z depresie vyliečili a koľko poznáš takých ktorým pomohli k vyliečeniu doktori či lieky??? Lieky Ti pomôžu akurát prežiť ale ja by som ľudí, ktorí liečia psychiku druhého človeka doktormi nenazval!!! Veď ako môže niekto poznať tvoju psychiku???

clematis

cry, hladanie psychiatra je velmi tazke, u nas az nemozne. Pretoze dobrych psychiatrov je malo a maju plno. Plus narasta pocet pacientov. Plus tlaky zo strany poistovni. Bohuzial, kym sa nezvysi pocet psychiatrov, tak nebudu mat cas na nic ine, ako je co najkratsi rozhovor, vypisanie lekarskej spravy a predpis liekov. Naval pacientov sposobuje i syndrom vyhorenia. Je to proste bludny kruh, v ktorom musis mat ohromne stastie, aby si natrafila na niekoho, co bude aspon scasti vyhovovat tvojim potrebam.