stále viac a viac ľudí má psychické problémy.Tak že nič nové.Ale sústredím sa na teba.Dobrí psychiatri sú niekde možno vo Fracúzku ,- tu u nás ja nepoznám (aj ked možno sú) dobrého psychiatra.Skúsim ti niečo poradiť ja. Čo sa týka smrti,-tak tou sa nezoberaj tá príde ked bude na to čas,- ale pre teba je ten čas ešte veľmi veľmi daleko.Tak že by bolo veľmi hlúpe sa ňou zaoberať.Ideme dalej pred tebou je život aj ked sa ti zdá veľmi mizerný ale je to len tvoj sugestívny phľad. Zober si napr. historiu - ľudia napr. vo vojne žili o hlade, krutej zime , a nepodliehali takej skepse ako ty ,- a mali dôvod ver mi mali sto-krát. Skus len dva dni nejesť vôbec nič, a po dvoch dňoch aj kôrka chleba ti bude veľmi osožná.Tak že ak máš problém, tak je to len tvoj postoj, a je to len a len v tvojej hlave problém.Takým hlavným problémom v tvojom živote je, že sa nemáš rada.Skús si ľahnúúť na obed na posteľ zatvor oči, a usmej sa sama na seba len tak rob to asi 3 minuty a rob to každý den .Po piatých dnoch tohto cvičenia sa začneš mať rád , a začneš uvažovať pomaly ako ten život je vzácny-- zoberieš ho do vlastných rúk, a ukážeš to ostatným okolo seba ako si sa schopila. Napíš niečo vias o sebe. Čo sa týka liekov, tak tie zaberajú až po druhom týždni a brať ich musíš najmenej rok v tvojom probléme.Lieky nevysadzuj v žiadnom prípade,- ak ti nevyhovujú tak si chod predpísať iné ale lieky musíš brať!!! AK napíšeš niečo o sebe viac, aké máš problémi poradím ti viac,. maj sa a opatruj sa ako len najlepšie vieš o tom je život aj ked nie všetko vychádza tak ako by sme si želali čauko -- michael