Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysadenie psychiatrickych liekov - svojvolne

[zruseny22]

Ahojte.
Chcem vám len povedať, v stredu som objednaná k inej psychiatričke. (Vďaka jednej osôbke).
Dnes sa skusím nejako vzchopiť.. umyla som si vlasy... Pôjdem sa dnes konečne von trochu poprechádzať a potom sa skúsim učiť na skúšku.

amanda23

teda neviem ako vam, mne je to strasne luto, ked vidim trpiet nevinne zive tvory, deti, zvierata, ale zeby mi depresia voci inym chorobam prisla banalna tak to urcite nie, to moze povedat kazdy, kto si zazil tuto pliagu. Raz osetrujuci lekar Milosa Kopeckeho, ktory trpel maniodepresiou a neskor bol na onkologii a spravili mu umely vyvod povedal svojmu lekarovi, ze on netrpi, ze toto su len prkotiny v porovnani s depresiou..

[zruseny22]

Mozno by sme si mali- "my trosetnici" zapnut vsetci teraz Joj-ju a pozriet si tam SO12- Srdce pre deti.. Moje problemy mi teraz pridu "banalne". MALA BY SOM SA UVEDOMIT. Som sobec. Som strasny sobec.

[zruseny22]

Jane, ja si myslím, že žiadna zmena u mňa nepríde, keď ich všetky vysadím. Veď keď to tak zoberem... keď som sa minulý rok predávkovala liekmi a skončila som na JISke- tam mi tiež vysadili všetky psych. lieky- sem- tam mi dali na spanie len Oxazepam... inak ani jednu tbl. zo psych. liekov, ktoré som užívala...