Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysadenie psychiatrickych liekov - svojvolne

[zruseny22]

Myslíte, že ak by som prestúpila k inej psychiatričke, potrebujem zobrať "so sebou" od starej psychiatričky aj kartu? Lebo už k nej nechcem nikdy ísť.

[zruseny22]

zewa, do Zálužia by som nikdy neišla.
A tých 25 eur určite nemám.

Neviem, či mám pohladať inú psychiatričku, do kelu.... mám fakt chuť sa na všetko vykašlať...

pan.d, tiež chcem brať len tbl. na spanie. Mne tie lieky fakt nepomáhajú, ani trochu!!!

depresia, liečim sa od 18tich rokov, teraz mám 27, ale ... tieto výrazné depresie asi 2 roky? Neviem presne.

zewa

Cry, nechceš skúsiť inú nemocnicu? Napríklad Zálužie?
Verím tomu, že aspoň tých 25€ mesačne by si si na terapiu našla. Nerob si život jednoduchsim tým, že zomries. Zameraj sa na niečo, čo ti napríklad prinesie mesačne o 25€ viac, aby si mohla chodiť na terapiu. Rob nákupy pre starých ľudí (aj zadarmo, budeš sa cítiť potrebná a dodajú ti kopec zmyselnosti do života), venci psov (a máš zadarmo canisterapiu) buď niekomu, kto nemá čas alebo v útulku. Tiež mám depresiu. Ale pokiaľ sa človek bude trápiť nad sebou, nebude šťastný ani ten nedepresivny. Byť osozny pre iných, byť pre iných je zmyslom života. Vrat niekomu tu pomoc, ktorej sa dostávalo tebe a pomozes aj sebe. Nájdi nejakú chránenú dielňu, možno nájdeš aspoň na hodinu denne zmysluplnú činnosť. A skús zmeniť lekára za niekoho mladého, tí sú plní motivácie a casto robia aj nemožné veci.

depresia

ja by som zmenila psychiatričku.máš endogénnu depresiu??? dobre lieky ti treba nasadit,zmena liekov možno iné ti pomožu.

nájdi si niečo čo ta teší na čo ked prideš domov sa možeš tešit aké boli tvoje záujmy.

a ešte by som ti doporučila aj psychologičku navštívit a zmenit psychiatra a povedat mu o tvojom zuifalstve ako to že lieky nie su učiiné nech vyskúšaju niečo iné.

tiež som bola v o velmi tažkom stave,ale depresie som nikdy nemala ,ako dlho sa liečiš???musíš čakat niekedy aj roky.ja už 5 rokov čakám

[zruseny22]

Zewa a na terapiu nechodim, lebo nemam na nu peniaze a poistovna mi terapiu uz nepreplati, lebo mam precerpany limit.

[zruseny22]

Zewa, bola som opakovane v Pezinku na psychosomatickom a asi 3x v Ba na Mickiew. A pred rokom aj na JISke na Mickiew., lebo som pojedla lieky. Preco sa pytas? A vlastne tento rok som bola este na 2mes.v Trencine.

[zruseny22]

Zewa, bola som. 5x kvoli jedlu a 3x nedobrovolne..

Uz sa vam niekedy stalo, za ste napisali, ze chcete zomriet a niekto na vas posle policajtov???