Sex až po svadbe - čo vy nato?

Príspevok v téme: Sex až po svadbe - čo vy nato?
Danka85

Som veriaca a nechcem porušiť božie prikazanie - nezosmilniš kde patri aj sex pred svadbou. Je to Boži hriech pred svadbou a to by som moc nemala naladu isť vždy na spoveď ak by frajer chcel odomna sex aj neviem kolko krat.
Fakt je sex vo vzťahu doležity? Prečo sa nemôžu dvaja stretavať iba tak isť niekam, porozpravať sa... A sex až po svadbe?

Agnes999

A za to ta panbozko dobre potresta ze o mne pochybujes, to je strasny hriech, pochybovat o jeho vernej ovecke! ani 10 otcenasov ti nepomoze! skoncis v pekle!

Agnes999

ja som neni nasrata, naopak, ja milujem cirkev! keby nebola cirkev, ja by som ani nevedela co mam robit a ako mam zit!

Tungsten1

Danka... ak si veriaca, tak sa drž toho, čo píšeš... a nenechaj sa ovplyvniť poznámkami typu: "čo ak po svadbe zistíte, že vám to v posteli neklape". ja som teda iba teoretik :D ale myslím si, že také niečo vo vzťahu, ktorý je založený na skutočnej láske, technicky ani nie je možné :D je to možné, len ak je sex braný ako nejaká akrobacia, ktorej cieľom je vyskúšať čo najviac polôh a zhodnotiť, pri ktorej mal kto aký silný orgazmus (sorry, ale niekedy mi to tak pripadá)
druhá vec, poznám veľa mladých párikov, ktorí buď vydržali do svadby a sú za to radi, nemenili by... alebo sú ešte len vo fáze "držania", a majú sa tak radi a sú tak šťastní, že im ani nenapadne, že by mali rušiť čistotu ich vzťahu tým, že by konali proti tomu, čomu veria... takže don't worry, be happy
no a hlavne vypusti také uvažovanie typu: vždy keď by odo mňa frajer chcel sex, musela by som ísť potom na spoveď. to je totiž samo o sebe ťažký hriech (robiť niečo s tým, že veď v pohode, však sa potom z toho pôjdem vyspovedať)
a kým sa niekto do mňa pustí, ešte podotýkam, že absolútne nemám nič proti ľuďom, ktorý nemajú zrovna chuť so sexom čakať na svadobnú noc, alebo vôbec nechcú svadbu atď. každému podľa jeho gusta. jasné, že ak je niekto neveriaci, v podstate nemá na čo čakať :D sex až po svadbe je jedna z možností, ale do vzťahu 2 veriacich vnáša trocha iný rozmer. skrátka, ak veria, že tým konajú podľa Božej vôle, a dokážu to dodržať, je to pocit, ktorý môžu ostatní len závidieť

Agnes999

sex je hriech! prcaju len zvierata, ludom tieto radovanky boh odoprel! a boh vie co robi! takze nesexuj. pred svadbou vobec nie, nech ta to ani len nenapadne! a po svadbe to tiez nie je dobre. sem-tam len za ucelom plodenia deti sa to da tolerovat, to boh prizmuri oko. ale musis to robit tak - jeden sex, len vtedy ked mas plodne dni, aby ste si bezbozne neuzivali len tak vneverimvboha kedy sa vam zachce, to by sa boh dobre nasral a miesto v pekle by si mala iste! po tom jednom sexe musis aspon mesiac cakat, ci nedostanes kramy. ak nedostanes, dalsi sex je totalne zakazany! ak dostanes, je povoleny este jeden sex, ale zas len ked mas plodne dni. nanaser boha lebo sa budes smazit v pekne donekonecna!