Som veriaca a nechcem porušiť božie prikazanie - nezosmilniš kde patri aj sex pred svadbou. Je to Boži hriech pred svadbou a to by som moc nemala naladu isť vždy na spoveď ak by frajer chcel odomna sex aj neviem kolko krat.
Fakt je sex vo vzťahu doležity? Prečo sa nemôžu dvaja stretavať iba tak isť niekam, porozpravať sa... A sex až po svadbe?
Sex až po svadbe - čo vy nato?
Danka, to je v poriadku.
A ano, drviva vacsina normalnych slusnych beznych chlapcov, muzov, chlapov sa v pripade, ze ste obaja zdravi a lubiaci sa, a kedy ty si ochotna milovat sa az po svadbe, sa na teba vykasle, a maju na to plne moralne pravo, pretoze tvoj pristup je pre neho chory a proti prirode a rozumu. Pre bezneho cloveka, ak obom sluzi zdravie, totiz nie je psychycky ani fyzicky normalne, ak mu partner-ka odopierala sexualne milovanie a podmienuje ho svadbou. Milovanie sa (druh sexu), to je viac nez nejaky zavazok nejakemu sasovi tam hore :). Pre bezneho cloveka to totiz nie je ziaden ritualny prvok, ale dolezita sucast vztahu dvoch ludi, ktori sa lubia, bez ohladu na to, ci im k tomu vystavil papier nejaky pedofil, homosexualny uchyl (nespajat si s tym ze hmsxualita je sama o sebe nieco spatne), ci iny exot navleceny vo vreci hoc aj vyzdobenym zlatom a diamantmi (to ma vzdy pobavi ked takyto exoti kazu o pokore a skromnosti a na sebe handry zo zlata a v ruke zlate case).
Radit ti, aby si zila aj pre seba a tvojho mileho, ti nebudem, bo si asi jasna uz, a je to iba a iba tvoja vec (a hlavne teda asi tam toho hore).
Hladaj muzov z tvojej komunity, alebo kelly family, radio lumen a pod... a urcite najdes takeho ktoremu to nie len ze vadit nebude, ba este aj bude rovnakeho svetonazoru, ako ty. Nech ti praje stastie aj boh.
Danka,
ty by si skor ako muza , potrebovala robota s tlacitkom "sexovat", aby ta posluchol na pokyn, ked ty chces. A ake este tlacitka by mal mat?
danka asi este nemala frajera, preto sa nad tym takto zamysla. az ho bude mat, tak sama uvidi, ci jej postaci obcasne chodenie spolu do cukrarne.
Danka, tak si to pis na krestanske fora, pretoze potrebujes nazory krestanskych muzov. Pretoze muz, ktory nie je rovankeho vierovyznania ako ty tieto veci chapat a tolerovat nebude. A ak je jeden silne nabozensky zalozeny (ako si ty v tomto pripade) potrebuje rovanko zamyslajuceho partnera, pretoze to uz nejde len o sex, ale aj o vychovu deti, volny cas, rodinne zvyky, travenie sviatkov. Muza- ateistu zena s tvojim zamyslanim spolahlivo odradi. Nad ateistom, pripadne inym nez krestanom(katolikom, kedze aj ty si zrejme katolicka) ani neuvazuj.
Ale hlavne ze ty nie si trapna moja. A mas podivne nazory, ked si myslis, ze kazdy, koho sex bavi a sexuje je promiskuitny a vytrtka vsetko co sa hybe a co sa okolo neho obsmikne. A ked chces vediet odpoved na tvoju otazku, to sa ani nemusis pytat muzov. Odpoved vies aj sama, nikto na teba nebude cakat do svadby. Bud zostanes na ocot, ale cista pred bohom a pojdes do krestanskeho neba. Alebo mozes konvertovat na islam. Tam je to furt v mode, sexovat pred svadbou je zakazane. Dostanes muza ktoreho si ani nevyberes a ten ta uz nauci posluchat neboj. Ked nebudes robit co on chce, dostanes taku po papuli, ze si to nabuduce dobre rozmyslis. A casto aj len tak, preventivne. Ale ma to aj vyhody, ak si vezmes nejakeho prachateho co ma kopu manzeliek, nebudes musiet tak casto sexovat. Vyjde na teba rada max. raz za dva tyzdne, mozno aj menej casto. A prat a zehlit muzovi budete vsetky na striedacku, takze sa ani tolko nenarobis. Tak co, beres? Ale musis si zvyknut na to, ze po smrti uz so svojim muzom nebudes. On dostane 100 panien na sexovanie a ty 100 panicov. Ale neboj, staci ked im povies, ze ta boli hlava a budes mat konecne od sexu pokoj. No co, beries? Aj toto nabozenstvo ma velke vyhody. A hlavne pre take, ako si ty!
danka, pokial to tak citis, tak sa toho drz. ak ta ma priatel skutocne rad, pocka s tebou. nevravim vsak, ze by teraz vo vasom vztahu nemala byt vasen. ta je tam potrebna vzdy, takisto ako tuzba po tom druhom. ale vasen sa da udrzat aj bez sexu, ver mi :) a pokial sa obaja lubite, uvidis, bude tazke vydrat az do svadby ;) pokial je tvoj priatel romantik, rozumiete si, vasen tam bude. ale pokial mu ide o sex a tlaci na teba, s takym chlapom to radsej ukonc. nechcem teraz vela moralizovat, je to na tebe. len uvaz, ci mate rovnake zaujmy. beztak drzim palce :)
no danka, kazdemu je jedno, co chces pocut ty. a kazdy pise iba to, co si mysli.
Agnes999 a Dpk1
ste trapni. Taketo nazory som nechcela počuť. Iba som chcela vedieť nazor hlavne mužov či by opustili partnerku len preto žeby nechcela mať sex skôr ako po svadbe. Nie su všetci rovnakí ako vy, čo by sexovali pri každej prvej priležitosti.
Ano, musis zrat len ovsene vlocky. Cely zivot! A len malo! Jedlo sposobuje prijemne pocity a to je to, co boh zakazuje! Ty musis cely zivot trpiet, nemas pravo na nic co je prijemne, to je proti bohu! Boh chce, aby si cely zivot trpela, cim viac budes trpiet, tym viac sa to bude bohu pacit a tym krajsi posmrtny zivot ta caka! Nech ta ani nenapadne mysliet na sex alebo na jedlo, to je strasny hriech, boh ta vidi vsade, musis sa ho bat a musis posluchat na slovo, len vtedy bude spokojny a mozno ta pusti aj do neba!
Z príspevku zakladatelky usudzujem, že je veľmi mladá, po sexe netúži - zatiaľ, partnera malo pozná a ten ju do neho tlači s tým že je to súčasť vzťahu. Nakoľko dievčina ešte nemá vlastný rozum, aby ho s takým nátlakom poslala do riti, je len dobre, že ma takú barlicku v podobe cirkevných prikázaní.