Som veriaca a nechcem porušiť božie prikazanie - nezosmilniš kde patri aj sex pred svadbou. Je to Boži hriech pred svadbou a to by som moc nemala naladu isť vždy na spoveď ak by frajer chcel odomna sex aj neviem kolko krat.
Fakt je sex vo vzťahu doležity? Prečo sa nemôžu dvaja stretavať iba tak isť niekam, porozpravať sa... A sex až po svadbe?
Sex až po svadbe - čo vy nato?
ja sa nechcem nikoho dotknut, ale to je strasne vymyvanie mozgu od mala veriacimi rodicmi ich deti, ze sex az po svadbe, niekto si vymyslel hovadinu a slabsi jedinci sa toho drzia ako kura zrna, prisel tu Boh a ukazal ti lajster s tym, co mas a nemas robit? redpokladam, ze nie, tak zabudni na nejake vymysly cirkvi, bude sa ti lahsie zit, hlavne jednaj srdcom a nie pokrytectvom a bude to úorimnejsie aj pre Boha
ako sa máš ty anjel v prachu zaviaty :D
Vemeno, navrhujem ďalšie tlačítko pre mužov: *Myslieť* :oP
Sára, to myslíš vážne, ten svoj príspevok o Bohu a krásnom posmrtnom živote a potrebe utrpenia v reálnom živote?...Lebo ja proste neverím, že TOTO nemôžeš myslieť zo srandy. :o)))
ja si úprimne myslím, že Danka85, 00sara00 a iní veriaci by vôbec nemali mať sex. mali by ste zostať čistí pred bohom aby ste po smrti mohli ísť do neba.
AGNESS
Ty musis cely zivot trpiet, nemas pravo na nic co je prijemne, to je proti bohu! Boh chce, aby si cely zivot trpela, cim viac budes trpiet, tym viac sa to bude bohu pacit a tym krajsi posmrtny zivot ta caka!
Ak by chcel Boh naozaj to čo hovoríš, tak si myslím, žeby sa určite neobetoval pre Nás. Boh nám chce len dobre, toto čo si teraz napísala, je väčší hriech ako sex pred svadbou! Prepáč, ak som tento Tvoj príspevok pochopila zle.
A neboj sa o Boží hriech! Aspoň ja si myslím, ak by za toto išli ľudia do "pekla", tak by tam bol pomaly každý. Hriechy sú horšie, páchané na ľuďoch, napr. Fašisti, týranie ľudí, vykorisťovanie atď. Nie sex z lásky.
zuju2: velmi pekny prispevok zo ZIVOTA :).
xxy: Danka je v prvom rade pravdepodobne 27 rocna zena, ktora sa riadi tym cim chce a potrebuje ona. Bude iba na skodu nejakej inej, mladej duse, ak by si z nej brala priklad...bo dalsi dobrovolny mrzak, ktory podriaduje tomu hore nezmyselne veci.
Ahoj! Aj ja by som ti poradila,aby ste sa riadili sami sebou, tak ako to cítite. Kašli na to, že väčšina to tak robí. Ja mám niektoré spolužiačky, ktoré vydržali až do svadby a v tom ich obdivujem. Aj ja som si hovorila, že až po svadbe, ale chodili sme, teraz už s manželom 8rokov, takže sme "nevydržali" až po...Ale myslím si, že tým sa náš vzťah aj viac upevnil. Teraz sme manželia máme detičky a stále je to pekné.Najdôležitejšie je to, aby si boli ľudia verní a nie,čo povie farár. Pretože mnohé zákony si vymysleli oni sami a nie Boh. Oni tiež kadečo robia,čo my nevidíme, ale hriešni sme iba my. Takže sa držte a prajem vám veľa šťastia.
Vemeno: :))) palec hore sefe!