Viem že podobné témy tu už sú, ale prečítajte si to a poraďte mi. Mám 15 a nemám žiadne kamarátky. Som prváčka na strednej a myslela som si že to bude lepšie ako na základke. Tam to bolo strašné. Smiali sa mi že som stále ticho ale ja som sa proste nemala ským porozprávať a často som kôli tomu aj plakala. Teraz je to už lepšie môžem sa s niekým porozprávať ale nemám kamošku s ktorou by som išla von, vyrozprávala sa jej. Som mladá a nechcem celú svoju mladosť presedieť doma. Občas chodím niekam so sestrou ale iba občas lebo nemá čas. Ja nikam nechodím, každý deň do školy a domov. Ani cez prázdniny som nemala s kým chodiť von. A keď od niekoho počujem ako si super užíval leto s kamarátmi, je mi to strašne lúto že ja som taká sama :( nechápem prečo si neviem nájsť kamarátky, asi preto že som taká tichá ale ja za to nemôžem. Som taká od základky kedy som sa nemala s kým baviť a mala som sprostých spolužiakov tak som bola radšej ticho, pretože sa mi smiali aj keď som niečo povedala :( Prosím vás poraďte mi čo mám robiť, čo mám na sebe zmeniť. Blbé komenty si plis nechajte pre seba. A keby mal niekto podobný problém tak sa ozvite.
Nemám žiadne kamarátky!
ahoj, nemala by si si radšej hľadať kamarátky reálne napríklad v škole a tak? také s ktorými môžeš chodiť aj von? :)
Ahoj. Keď som bola na základnej tiež som nemala žiadnu kamarátku. Tiež som sa trápila až jedného dňa som pochopila, že ja si s nimi nemám čo povedať a našla som si zábavku. Začala som písať na začiatku 8, triedy román Nečakané lásky. Postavy vystihovali správanie o nich spolužiakov a napísala som čo si o kom myslím. Jednou s hlavných postáv so bola aj ja. Mne sa uľavilo a v písaní som sa našla. Časom spolužiaci keď sa naháňali nechtiac zhodili zošit na zem a keď mi ho zdvihli a prečítali nadpis každý si chcel prečítať môj román. Pýtali sa či môžu. Dovolila som im to hoci som sa bála ich reakcie.Na moje veľké prekvapenie zožal veľký úspech a skoro všetci až na pár hlupákov sa mi ospravedlnili. Dodnes nemám veľa kamarátov. Tri krát si rozmyslím, s kým pôjdem na kávu. Pretože skutočné priateľstvo je vzácnejšie než láska. Rodina je to čo je pre mňa najdôležitejšie.
sunnyday76 som z humenného
nie je tu niekto z ruzomberka a okolia ? :D
Ja mam tiez jednu kamaratku ale mam taky pocit ze je falosna a ze ma pre dkazdym iba ohovara a to naj kamoska nerobi mozete mi napisat na chladekovabarbora@gmail.com
aj ja mam uz pokrk tej falosnosti z kazdej strany tak ak sa tu najde fakt uprimny clovek nech prosim napise :) janka-127@azet.sk
Ja mám ten istý problém. Mám jednu falošnú kamošku a druhá býva v inom meste. keby mal niekto záujem napísať bianccca123@gmial.com
Ani ja nemam ziadnych kamaratov a strasne ma to trapi neviem co stym nemam sa s kym o tom porozpravat a visim ze tu su ludia ktory maju taky isty problem