Nemám žiadne kamarátky!

Príspevok v téme: Nemám žiadne kamarátky!
sunnyday76

Viem že podobné témy tu už sú, ale prečítajte si to a poraďte mi. Mám 15 a nemám žiadne kamarátky. Som prváčka na strednej a myslela som si že to bude lepšie ako na základke. Tam to bolo strašné. Smiali sa mi že som stále ticho ale ja som sa proste nemala ským porozprávať a často som kôli tomu aj plakala. Teraz je to už lepšie môžem sa s niekým porozprávať ale nemám kamošku s ktorou by som išla von, vyrozprávala sa jej. Som mladá a nechcem celú svoju mladosť presedieť doma. Občas chodím niekam so sestrou ale iba občas lebo nemá čas. Ja nikam nechodím, každý deň do školy a domov. Ani cez prázdniny som nemala s kým chodiť von. A keď od niekoho počujem ako si super užíval leto s kamarátmi, je mi to strašne lúto že ja som taká sama :( nechápem prečo si neviem nájsť kamarátky, asi preto že som taká tichá ale ja za to nemôžem. Som taká od základky kedy som sa nemala s kým baviť a mala som sprostých spolužiakov tak som bola radšej ticho, pretože sa mi smiali aj keď som niečo povedala :( Prosím vás poraďte mi čo mám robiť, čo mám na sebe zmeniť. Blbé komenty si plis nechajte pre seba. A keby mal niekto podobný problém tak sa ozvite.

kiktinka

katka1997 vitaj na moje lodi.
ked chces môžeš mi tu napísať tvoj email.rada by som si s tebou pokecala aspoň niekto kto mi rozumie :D

kiktinka

sunnyday76 ja mam teraz ten istý problém a idem akurát do prvého ročníka na strednej a bojím sa ,že si žiadne kamošky nenájdem som hanblivá a tichá

katka1997

Ahojte.. Je mi to tu trápne písať pretože Ja som bola jedna z tých ktorá bola v partii ludi mala kamarátov, proste vsetko. Ale vždy som mala v sebe niečo zvlastne.. Nedokazala som sa rozprávať s ľuďmi ktorých nepoznám od malicka.. Akurát pri jednom chlapcovi sa mi to podarilo ale to je vynimka a aj tak už o sebe ani nevieme.. Proste ide o to.. Že som 1 na strednej. Sme v triede 30 dievcat a ja sa s nikym nerozpravam.. Sú tak väčšinou také "swaggerky" a baby čo si myslia že sú viac ako ostatní. Proste za chviku je koniec sk.roka a ja som snikym neprehodila ani slovo jedine ak išlo o nejaké otázky ohľadom školy.. Aj vtedy som sa cítila blbo.. Vacsina baab sú na intraku a ja nie čiže sa vytvorili skupinky a mňa nejak do nej nezobrali.. Je mi z toho zle a cítim sa neskutočne osamelo, a každý deň v tej skole je pre mna utrpenim.. Hladam tu nejaku kamaratku na zoznámenie a časom by boli z nas možno lepšie kamarátky.. :)) aj ja chcem najlepšiu kamaratku.. Strasne mi to chyba.. A tu partiu čo som mala tak má už osrala.. Je mi z toho na nic. Ps: som strasny retard a riadny rebel :D bola som emo, reperka, metalistka. Dredarka a teraz som mix reggae a emo.. :DD tAk snad sa ozvete dakto :/ :)

katka1997

Ahojte.. Je mi to tu trápne písať pretože Ja som bola jedna z tých ktorá bola v partii ludi mala kamarátov, proste vsetko. Ale vždy som mala v sebe niečo zvlastne.. Nedokazala som sa rozprávať s ľuďmi ktorých nepoznám od malicka.. Akurát pri jednom chlapcovi sa mi to podarilo ale to je vynimka a aj tak už o sebe ani nevieme.. Proste ide o to.. Že som

Bella112

Ahoj :) mám taký istý problém :( k tvojmu príspevku som sa dostala práve tak, že som si dala do Googlu "nemam ziadne kamarátky" a skončila som tu. Chcela som vedieť či je tiež niekto taký a má taký istý problém ako ja. Ak tu ešte budeš, prosím napíš mi sem svoj Facebook alebo adresu mailovú to je jedno čo :) ja som z TT a kľudne by som išla niekedy aj von keď by si chcela, taktiež sa nemám s kým porozprávať :( úplne ťa chápem a rada by som ťa spoznala :) btw mám 16 :)

Chiquilla

slniecko sunnyday76 ja som z Ba mam 22r a kludne mozme ist on:))) ja som vacsnee dieeta:)) zijem zabavam sa a milujem ppomahat a spoznavat ludii:)

BellaSá

Ahoj.Prečítala som si tvoju tému a môžem ti povedať, že ja mám tiež 15 a tiež nemám kamarátky, s ktorými by som mohla ísť von alebo sa im vyrozprávať, takže nie si sama.Nevzdávaj sa! Držím palce :)