Viem že podobné témy tu už sú, ale prečítajte si to a poraďte mi. Mám 15 a nemám žiadne kamarátky. Som prváčka na strednej a myslela som si že to bude lepšie ako na základke. Tam to bolo strašné. Smiali sa mi že som stále ticho ale ja som sa proste nemala ským porozprávať a často som kôli tomu aj plakala. Teraz je to už lepšie môžem sa s niekým porozprávať ale nemám kamošku s ktorou by som išla von, vyrozprávala sa jej. Som mladá a nechcem celú svoju mladosť presedieť doma. Občas chodím niekam so sestrou ale iba občas lebo nemá čas. Ja nikam nechodím, každý deň do školy a domov. Ani cez prázdniny som nemala s kým chodiť von. A keď od niekoho počujem ako si super užíval leto s kamarátmi, je mi to strašne lúto že ja som taká sama :( nechápem prečo si neviem nájsť kamarátky, asi preto že som taká tichá ale ja za to nemôžem. Som taká od základky kedy som sa nemala s kým baviť a mala som sprostých spolužiakov tak som bola radšej ticho, pretože sa mi smiali aj keď som niečo povedala :( Prosím vás poraďte mi čo mám robiť, čo mám na sebe zmeniť. Blbé komenty si plis nechajte pre seba. A keby mal niekto podobný problém tak sa ozvite.
Nemám žiadne kamarátky!
si z Košíc?
No ja si myslim ze sa tu darmo vyplakavate. Problem nie ze bude ale je vo vas. Tak nesedte doma ale hupky von.
Ja mám priateľov len zo strednej školy. Aj tí čo ma zranili boli odtiaľ a aj tí, ktorí pri mne stoja teraz. Potom v stereotype sa už veľmi ťažko nadväzujú priateľstvá.
To len k tomu, čo si napísala :) Niečo pozitívne :) Skús a uvidíš ako to dopadne :) Alebo skús osloviť niekoho na tomto fóre.
ale ja som si proste myslela že prídem na strednú a nájdem si kamošky pretože som si myslela že zo strednej sú najlepšie kamarátstva.
ale pokúsim sa to zmeniť a začnem sa zapájať do debát, pretože takto to nikam nevedie :)
Akože je nás 22 báb, hej vyzerá to tak že si mám z koho vybrať, aj mám len ja som strašne nekomunikatívna a ja neviem o čom sa mám s tým človekom baviť. Viem že je to moja chyba ale nedokážem to zmeniť. Väčšinou aj sama sedím lebo všetci sa hneď prvý deň zoznámili.
Sunnyday, a teraz v triede to máš ako? Naozaj tam nie je nikto, nikto, s kým by si sa rada šla čo i len prejsť, s kým sa bavíš trochu viac, máš spoločné záujmy? Kamarátstvo príde postupne, radosť vie urobiť aj to, ak budeš len chvíľočku po škole s niekým..
tabletka555: máš pravdu nie je ľahké pozerať sa na všetkých v mojom okolí ako sú obklopení kamarátmi. Možno väčšina z nich nie je skutočných, ale ja by som bola momentálne vďačná za každé kamarátstvo...