Hodila som si práve na FB profil status o krásnom dni, ktorý som strávila s priateľkou, na čo mi napísal kamarát, aká náhoda, že on si v Čechách našiel priateľa:) Mám veľmi veľa bi/homosexuálnych kamarátov/tok, niekedy sa to dozviem úplne nečakane, proste sa mi zdôveria, keď by ani nemuseli, pokiaľ by nechceli. Tak ma celkom zaujíma, viete (najmä heterosexuáli, predpokladám, že homo sa ľahšie zdôverí bi a naopak) o svojich inak orientovaných kamarátoch, že takí sú? A ak hej, reagovali ste niekedy negatívne?
Prezrádzajú vám kamaráti, že nie sú hetero?
Zhlboka dýchaj, lost:) Pozri, ja som vyrastala v rozvedenej rodine, môj otčim bol psychopat, ktorý ma sexuálne zneužíval, a keď ho matka konečne vyrazila, začal to robiť môj brat. Kvôli tomu mám osobnosť narušenú, hraničnú, sexualitu rozvíjanú tak, ako to ANI NÁHODOU nemá byť, iste chápeš. Čo by sa mi stalo, keby som vyrastala v rodine s napr. dvomi matkami, ktoré by sa milovali a ako celok by nás všetky vychovávali úplne normálne, dá sa povedať heterosexuálne (keď chcete)? No bola by som normálne sebavedomé dievča, ktoré by navyše nemalo na sebe ani tieň predsudkov voči not straight ľuďom a poznalo by doma lásku... Takto som si z detstva odniesla len násilie, urážky, hrôzu...
Zamyslite sa nad tým...
boha jeho, mi ten firefox zmazal prispevok, ktory bol uz aj tak dost ofenzivny..
proste v skratke a vystizne, je to humus.. ak sa do toho taha dieta, medzi sebou nech si robia hocico, ale nikdy netahat nevine stvorenie do takeho vztahu, bez ohladu kolko lasky a materializmu sa da dietatu dat..
pochopte uz do prdele jedno, DIETA SI NEMOZE VYBRAT RODICOV.. tak mu nikto nesmie nanutit, aby mal dve matky ci dvoch otcov..
to je elementarna logika vsetkeho ziveho co si mozem zaobstarat, zacina to psom. JA som chcel psa, tak JA som moralne povinny a zaviazany mu dopriat co najlepsi zivot a nie mu nutit VEGETARIANSTVO, ta to uz de sme ?!
tak isto dieta - je prirodzene, a NEVYVRATITELNE, ze dieta potrebuje matku a otca a nie dve matky a ziadneho otca alebo naopak.
POTOM SA NECUDUJME ZE Z NICH RASTU PSYCHOPATI... I ked statistiku nemam po ruke..
jednoducho moj slobodny nazor, seriem na to co poloitici hovoria.. na sformovanie nazora nikoho nepotrebujem.. nie v takto jasnej veci.. samozrejme nech to nikto neberie ako osobny utok. mozeme byt kamarati aj nadalej, ale jednoducho takto vyjadrujem moj NESUHLAS.
Nie, mne sa nikto s tým nezdoveril, ale na.mnohých je to vidno a vie sa to o nich.
Ja by som nechcel mat mamku lesbu:)
chuda dieta... teda nic proti homosexualom, ale vyrovnat sa v 11tich rokoch s tym, ze mama je lesba a chce zit s inou zenou, ktora by tomu dietatu mohla byt skor sestrou ako mamou... dufam, ze sa z toho dostane.
Úvaha o sexuálnom živote lesieb a jeho ovplyvňovaní menzesom ma dooosť pobavila :D Tak na všetko sa dá nájsť spôsob:)
lost, prečo nie deti? Presadzuješ všetky tie úžasné argumenty politikov? Tak moja priateľka má dcéru a ak to vyjde a budeme bývať spolu, tak by sme ju spolu aj... ehm... vychovávali. Ibaže tá holka má 11 a ja ešte ani nie 21, OMG :D:D
no ti politici su cheateri :)
tak som to myslel, pretoze chcu bezbranne obyvatelstvo a oni mozu mat Ak47 (utocna vojenska puska, i ked unas pod inym nazvom) :D
to iste ten bloomberg, ten new yorksky typek, starosta ci kto to.. aj na wc chodi s 3 bodyguardmi, ale zakazuje vlastnit zbrane :) resp ich strasne "nenavidi" ...
ved ked to my nepotrebujeme, tak ani oni :) takto sa absolutne priamociaro vystavuju nad nas, cize sami seba pasuju na nadludi, lebo potrebuju ochranu - ovce toto medzi riadkami citat nedokazu bohuzial. a politikov uznavaju ako bohov, hlavne dochodci a potom dnes uz aj mladi studenti :D
proste spravanie ako vystrihnute z nejakeho Rima alebo co..
inac - funny fact, ak by idiocia bola bolestiva, media by sa potesili, pretoze by raketovo stupol ich prijem, pochopitelne z reklamnych spotov, pretoze by museli prerusit prihovor politikov kazdu chvilu, nejakou tou reklamou, pretoze by zvierali svoju hlavu od bolesti a kricali by tak hlasno, ze by odpalili mikrofon.
nechci vedieť milli, radšej choď spať. vieš po maďarsky?
Jak Madar. Vela hodina. Asi pojdem spat, dobru noc. :)
Asi je vela hodina, ale kto su cheateri?