Hodila som si práve na FB profil status o krásnom dni, ktorý som strávila s priateľkou, na čo mi napísal kamarát, aká náhoda, že on si v Čechách našiel priateľa:) Mám veľmi veľa bi/homosexuálnych kamarátov/tok, niekedy sa to dozviem úplne nečakane, proste sa mi zdôveria, keď by ani nemuseli, pokiaľ by nechceli. Tak ma celkom zaujíma, viete (najmä heterosexuáli, predpokladám, že homo sa ľahšie zdôverí bi a naopak) o svojich inak orientovaných kamarátoch, že takí sú? A ak hej, reagovali ste niekedy negatívne?
Prezrádzajú vám kamaráti, že nie sú hetero?
Mal by som strach, ze ak je povedzme v 95% (cislo z brucha, proste vacsina) okoli a rodin otec a matka, tak ze moje dieta (v mojom priapde) postrada matku, prirodzenu matku a v tom bode mu mozno zacne krivit jeho pohlad na svet a jeho uvazovanie.. Ako mu vysvetlim, ze zeny nie su zle, len ja si myslim ze ano lebo som sa v nich sklamal a preto mam namiesto zeny muza? A podobne..
Tak isto ako ked si dieta zacne uveodmovat, ze nema v rodine napr mamu ci otca, lebo rozvod, tak isto by som mal iste obavy aj tu..
preto si myslim, ze na rodicovstvo by trebalo mat licenciu ci povolenie a to teraz myslim predovsetkym HETERO ludi, pretoze rozvod je tiez dost drsny pre dieta a rozhodne neprirodzeny, jasne ze to prekusne, no preco mu kazit to co ma byt iste? Rodinu ?
a toto je dovod, preco nadavam na tych ludi, lebo kazia zivot nie len svoj (to mam uprimne u riti), ale zivot nevinneho.. to je jasne a jednoznacne "STOP!" ze sa to nerobi.. a ked uz si nasexoval decko, nech sa o neho stara a NESIE NASLEDKY.
lenze dnesna doba je taka, metrosexualna.. ze "pokazil som to, do prdele, ja nic, to on, ja muzikant, nechcem niest nasledky, chudacik ja, och, oc budem robit, ooooch", sebalutost najvysseho zrna.. nulova zodpovednost, v takej spolocnosti sa mi nezije zrovna bezpecne..
Upozornenie: Ak nechcete citat blabol, tak vid posledny odstavec.
Meretseger, No nie je to o seuxalnej stranke len, ale aj o tom, ze muz ma reprezentovat v rodine nieco ine ako matka.. A tak logicky nemozu byt dvaja muzi alebo dve matky, lebo nikdy nebudu vediet reprezentovat opacnu stranu (jedine fakt v extra pripadoch asi.. ak oklamu okolie o svojom povode)
Magy, No hej, ide o harmoniu, ale plati vzdy to iste, co som napisal v tomto prispevku vyssie, dieta prirodzene potrebuje jedneho reprezentanta z oboch stran.. Podla mna len potom je to vyrovnane.. A to by som bol zvedavy, ako dlho kym sa aj registrovani partneri zacnu hadat, alebo tam neexistuju hadky? pochybujem.. mozno zo zaciatku, mozno neskor, ale aj keby, stale existuju muz+zena vztahy, kde taktiez nie su hadky.. a je to v pohode..
Cele o com pisem je, dat si taku metu, ktora je "normalna" (i ked tomuto slovu som sa vyssie vyvaroval, lebo aby to nebolo pochopene ze opak je nenormalny), cize zdrava zena a zdravy muz, a nie ze jeden z nich je psycho a potom uberiem na mojich narokoch (v pozicii dieta ci cokolvek) a radsej dve matky, lebo otec bol retard.. nieee, tak treba odprasknut retarda, a dat to na titulku, nech si zvysok potencionalnych retardov uvedomi, ze nemaju byt retardi... alebo ked uz chcu byt retardmi, nech netahaju do pekla aj inych , svoje okolie atd.. ale nech sa zamknu do nejakej pivnice a tam preziju svoj mizerne retardovany zivot - to stale myslim na ucet tych, co terorizuju svoju rodinu.. ale to je uz fakt odbocenie od temy :)
SME PRESKOC: (posledny odstavec)
Ja maximalne chapem, ze ak sa strednu dve rozumne zeny, alebo dvaja rozumni muzi, tak DOKAZU vychovat dieta mozno aj lepsie, ako ak sa stretne divna zena s divnym muzom, alebo akakolvek ina kombinacia tychto dvoch.. Ale stale mam velmi silny pocit, ze to nestaci brat takto lahko matematicky, ze to DOKAZU, ale odkial sa ma napr syn ucit muzske veci, ak nema otca? Kto mu ukaze a nauci ho tie technicke veci? Teraz nemyslim nejaky futbal alebo co, ale skor muzske domace prace a podobne.. Proste tento vzor tam bude chybat, a neviem ci je ho mozne nahradit, napr susedom, ujom, tetou, alebo extremnou snahou zeny imitovat muzsku rolu alebo ulohu.. A tak isto ak chyba matka, tj. zena, tak muz ju nikdy nenahradi.. Bez ohladu na to, ze je najlepsi v tom v com ziadna zena na ulici/v obci.. A to nie som extremista, ze "zena patri za sporak" ci nieco.. Nie, ved nech robi kazdy to co chce, ale bol by som opatrny s tymto.. A skor si myslim, ze svoj nazor takmer urcite nikdy nezmenim :)Ale neberte to nikto ako UTOK, len nazor.. Mozno ostry, ale tak, na dolezitu temu to niekedy treba :P
lost - dovolim si oponovat.
pises: "tak isto dieta - je prirodzene, a NEVYVRATITELNE, ze dieta potrebuje matku a otca a nie dve matky a ziadneho otca alebo naopak."
dieta potrebuje vyrastat v harmonickej rodine, kde dochadza ku kazdodennej interakcii partnerov. ich pohlavie nie je dolezite. dolezite je ich spravanie, ci uz navzajom k sebe alebo okoliu, to vsetko totiz dieta po nich prebera. ak maju spravny, slusny a uctivy postoj ku vsetkemu, mozu byt hoci aj hermafroditi. podstatou vychovy je to, AKO sa dieta vychovava, nie kto ho vychova.
Neviem, či ti rozumiem, lost... Malo by sa diať veľa vecí a deje sa snáď ešte viac, čo by sa diať nemali... Čo je sakra na tom, mať rodičov rovnakého pohlavia? Je to len o tej sexuálnej stránke? O tých vzoroch? Ja to beriem z hľadiska vývoja dieťaťa a opatery, akej sa mu dostane. Lesbu alebo psychopata? Síce "ideálnu" rodinu matka + otec, kde to však neklape, hádky na dennom poriadku, alebo registr. parter. žijúci v harmónii, ktorú prenášajú i na svoje dieťa? A to má predsa právo voľby, či skôr ostáva pri svojej prirodzenej orientácii, dúfam, že nechce niekto tvrdiť, že dve lesby vychovajú zákonite lesbu!
Sakra s peknými rečičkami o inštitúcii rodiny... Zažite si to peklo a budete posielať rodinu do pr*ele. Tu nie je dôležitá teória, ale prax, a ak si mám vybrať "nenormálny vývoj" (alebo čo už len máte na mysli) vplyvom homosexuálov, alebo vplyvom pedofilov, tak volím to prvé.
Rodina mi teda fakt veľmi pomohla.
Meretseger, mne sa zdoverili 5 ludia zatial, co je dost si myslim.
Meretseger
ozaj, inac tym chcem povedat ze CHAPEM tvoj problem, ale zarocen chcem povedat, ze ho neprenasaj dalej :)
proste sekni s tou snurou "smoly" ci "negativity" a snaz sa to nejak riesit..
a ako by si riesila problem, byt na mieste tvojej matky?
take zeny tiez robia chybu a obrovsku, ze sa nechaju oblbnut muzmi a neseknu s nimi hned pri zaciatku.
sam som muz, ale ak napisem, ze takym by mali odseknut penis, aby sa prestali rozmnozovat, tak nejdem sam proti sebe, pretoze psychopatovi nie je mozne dovolit kazit inemu zivot, bez ohladu na cokolvek.. jeho sloboda tak daleko jednoducho nikdy siahat nebude..
Otazka nestoji tak, co by sa stalo ak by si vyrastala s dvomi matkami, otazka stoji, co by sa stalo ak by si vyrastsala s normalnym otcom.
Tu zlyhal stat, zakon, policia a okolie.
Toto mi pride uz ako riesenie nasledkov a priciny...
ano - v tomto pripade by bolo lepsie mat dve matky, ako takych tyranov, lenze.. to je podla mna extremne ubratie narokov, ktore ti pravom patria.. to je ako ked by mi niekto odrezal dve nohy a potom si poviem, mal som ist inou ulickou, tam by mi odrezali len jednu.. nieeeeeee, obe su zle.. obe su take, ktore daneho cloveka postavia na miesto 'obete' a v oboch pripadoch mali byt utocnici exemaplarne potrestany, hoci aj trestom smrti, pretoze ten co si dovoli siahnut na zivot ineho, sa s okamzitou platnostou vdava prava na vlastny zivot. a to si myslim aj o tvojom otcovia bratovi.. a ak by som mal v okoli takych jedincov....
arriva, ja jej dcéru nijak zásadne vychovávať nechcem, uvedomujem si nevýhody svojho veku, skôr verím, že to pretrvá v takom pevnom priateľskom vzťahu, akým to medzi nami začalo. Pravdupovediac neviem, ako ma jej dcéra vníma, nemyslím, že úplne ako partnerku, ale základ, teda prijímanie inej orientácie má, aspoň to.
Podľa mňa je tvoj vzťah v pohode, ale adopcie by som nepovolila. Mozu mať vlastne deti s inými partnermi, mozu mať umelé oplodnenie, ale adopcie nie. Pozrite čo sa deje s detmi v Anglicku, systém je ľahko zneuzitelny. P.s. nemyslím že budeš zasahovať nejak zásadne do výchovy JEJ dieťaťa ...to si len myslíš. Sama si ešte decko.