Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prezrádzajú vám kamaráti, že nie sú hetero?

Príspevok v téme: Prezrádzajú vám kamaráti, že nie sú hetero?
Meretseger

Hodila som si práve na FB profil status o krásnom dni, ktorý som strávila s priateľkou, na čo mi napísal kamarát, aká náhoda, že on si v Čechách našiel priateľa:) Mám veľmi veľa bi/homosexuálnych kamarátov/tok, niekedy sa to dozviem úplne nečakane, proste sa mi zdôveria, keď by ani nemuseli, pokiaľ by nechceli. Tak ma celkom zaujíma, viete (najmä heterosexuáli, predpokladám, že homo sa ľahšie zdôverí bi a naopak) o svojich inak orientovaných kamarátoch, že takí sú? A ak hej, reagovali ste niekedy negatívne?

Mimulus

radšej už nenapíšem nič lebo toto by bolo na dlhú debatu a keďže ste nič nepochopili tak k tomu radšej už nič nenapíšem. Ale pochopili ste to obaja úplne opačne a ako predsudok ale vaša vec.

Magy

"Radšej by som bol za zlého otca..."
no zbohom zdravy rozum...
spytaj sa najprv tych, ktori takeho otca mali a ponesu si do smrti nasledky z jeho "vychovy" ci tyranie, ci by neboli radsej, keby mali namiesto toho dve dobre mamy a stastne detstvo.

Mimulus

Ako keby som nič nepovedal ale je to o štýle života, naozaj o vzor toho spolužitia v rodine a spôsob výchovy. Veď ako sa to naučí bez príkladu? Radšej by som bol za zlého otca alebo za jedného rodiča ako za dve milujúce mami alebo oteckov. Sorry ale je to len môj názor.

Magy

Meretseger - vitaj vo svete predsudkov a hlupakov. sucitim s tebou :(((

lost - rozhodne je lepsie, ak dieta vychovavaju dve zeny/dvaja muzi, ktorych vztah je bezproblemovy a harmonicky, nez ked vychovava dieta muz a zena, co sa hadaju, biju, stres, alkohol a neviem co este. neuraz sa, ale moralizujes tu ako to ma byt a ako nema a pritom si mlade ucho, nemal si a este nemas ani vlastnu rodinu a uz ides nas vsetkych poucovat, ako to ma spravne byt???
zaloz si rodinu, sprav dve-tri deti, prejdi peklom ich detstva, dospievania, vlastnym peklom vo vztahu, nedostatku financii, hypoteky a pod. a potom sa mozme bavit.
zatial tu len teoretizujes a cucas si otazky a argumenty z prstu.
osobne sa neodvazujem k niektorym veciam tak radikalne vyjadrit, ako to robis ty, hoci som podstatne starsi a presiel som si niektorymi tymi vecami.
trochu sudnosti a tolerancie, chlape...

Maoam

Lost, ty si robis teraz nejaky prieskum? :D ci toto aktualne riesis? :-), inak objavila som nove fajnoty od Schär :P

lost

Tak moct moze vychovavat nie? :)
Teoreticky, staci napr v pripade dvoch zien, ze si najdu darcov, a potom zostanu slobodne mamicky a zhodou okolnosti si obe vyberu, vramci setrena nakladov, ten isty byt/dom.. a budu dve matky a dve deti v jednej domacnosti :)
cize ciste teoreticky to nikdy nikto ani obmedzit nemoze, teda zo zakona..
otazne uz len je, ci bude dana matka ochotna (resp matky), zobrat na svoje triko to, ze to dieta nedostane to, co by dostat mohlo inak v priemernom priapade..

Maoam

Meretseger, nie kazdy to vidi tak uzkoprso, len klud :-). Osobne som za to, ze stokrat radsej dve zeny na dieta, ktore sa on budu prikladne starat, daju mu lasku atd ako zit ako dieta v rodine matka-otec, ale bude trpiet, emocne, fyzicky, nebodaj zazije zneuzivanie a pod. Ide o ludi, nie o pohlavie. Jasne, ze je super, ked ma dieta ako zensky, tak aj muzsky vzor, ale tak vzdy jestvuje aj moznost 'nahrady', napr. ked chyba otec, ale dieta ma napr. dobreho stareho otca, ktory sa mu venuje, to je tiez velky prinos.

lost

Ano, ale rozdiel medzi vdovou je to, ze ona sa vdova nestala dobrovolne (inak by isla sediet a nemala moznost vychovavat dieta)..