Hodila som si práve na FB profil status o krásnom dni, ktorý som strávila s priateľkou, na čo mi napísal kamarát, aká náhoda, že on si v Čechách našiel priateľa:) Mám veľmi veľa bi/homosexuálnych kamarátov/tok, niekedy sa to dozviem úplne nečakane, proste sa mi zdôveria, keď by ani nemuseli, pokiaľ by nechceli. Tak ma celkom zaujíma, viete (najmä heterosexuáli, predpokladám, že homo sa ľahšie zdôverí bi a naopak) o svojich inak orientovaných kamarátoch, že takí sú? A ak hej, reagovali ste niekedy negatívne?
Prezrádzajú vám kamaráti, že nie sú hetero?
Neviem, mne sa to zda neprirodzene, byt homo. Dobre, aj ja si poviem, ta zena dobre vyzera, ma napr. pekne vlasy. Ale zeby som ju hned chcela do postele, to nie. Okrem toho, naco spoznavat telo, ake vidim dennodenne. :P Ale muzske telo, muzske spravanie, to je uz vyzva.
Ozaj a ako vlastne maju lesby sex, ked 1. tyzden ma menzes jedna a 2. tyzden ma menzes druha? To mozu mat sex len cca pol mesiaca?
Okrem toho, mne stacia kamosky a kolegyne a tie ich reci. A este aj zit so zenou, ved to by bolo na povraz a strom. :DDD
lost to je predsa úplne pochopiteľné. keď ich ochrankári majú pušky tak nechcú aby tie pušky mali aj "tí druhí" ktorí na nich budú strieľať :-D
lost,
ale lesba je zena, ktora lezie chlapom do kapusty! To by ti malo vadit. :DDD
Mne lesby nevadia, lebo cim viac lesieb, tym vacsia sanca pre mna najst si slobodneho chlapa. :P Teoreticky, ak by v mojom okoli boli vsetky zeny lesby a ja jedina hetero, aj vsetci chlapi hetero, to by som mala na vyber!
Skor mi vadia gayovia, ze sa mi pletu do remesla. :DDD
Ale pocula som, ze zena skor znesie, ze jej chlap je gay a podvadza ju s muzom, ako to, ked ju podvadza so zenou.
...a este ze ked mi to naposledy doslo aj samej, nereagovala som negative, ani pozitivne, nie som s homosexualitou stotoznena...pride mi to este vzdy zvlastne, a niekedy ani nie genetickeho ale hlavne psychickeho razu, lebo mam pocit, ze casto ide len o nejaku uchylku, deficit, skrytu rozpoltenost, alebo inu psychicku vec...ale zas to nie je az take zle, aby som kvoli tomu cloveka zatratila.
niekedy ani nemusia nic hovorit, clovek sa proste dovtipi aj sam ;)
mne to o sebe doteraz nikto nerezradil,ale ani ja o sebe vela nerozpravam :D ale,kebyze sa mi daky znami priznaju,ta to beriem ako fakt,nic ma na tom nepoburi.