Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmýšľanie chlapa

Príspevok v téme: Zmýšľanie chlapa
karkulkaa

Prečo majú chlapi "gule" na to, aby podvádzali svoje dlhoročné priateľky, ale nemajú gule na to, aby im to povedali na rovinu a budú ich ťahať za nos. To si fakt myslia,že my sme také tupé a absolútne na nič neprídeme. Zaujímala by ma odpoveď najmä chlapov, ale prispieť môže každý.

lost

a teraz to dolezite:

dpk1

proste obhajujes podvod testosteronom, dam ti otazku. ak by som bol tvoj obchodny partner, v multimilionovom biznise a povedal by som si, oh, joj, testosteron, odrbem taaaa a budes mat stratu povedzme 20 milionov eur.

co mi na toto povies? zoberies to ako porazeny ze "ok sefe, tak hold, tak to ma byt" ?

lost

dpk1

nemas paru ako funguje testosteron..

to je vypatlanost a nie testosteron.

tak ja mam potom plne gule estrogenu, ked som si este v 23 zezatrtkal ?

ale to ze mam viac guli ako ty/ktokolvek iny so stipkou ci mrakmy testosteronu, tak to je uz co potom?

priklad: testosteron nie je len o sexe, ale aj o celkovom vnimani reality, alebo ak chces - uspechu..

"svojim sposobom za to nemoze..."

toto len dokazuje, ze opica, necvicena, totalne zmagorena nula, co obhajuje neschopnost ovladnut MOZGOM to, co je odsudeny ovladat.. inak by sme neboli ludia, ale len nejaka "oroda" opic.. (a dost ubohych, pretoze uz ani tie svaly nemame, kedysi zeny tak pred 100 rokmi by premohli 95% dnesnych "muzov")

testosteron? hovno :D

mozno tek spermosteron..

a ze sa nemenime?

zili sme v jaskyniach, jedli sme surove maso, nejedli sme psenicu. dnes je vsetko ine. zabijalo sa len tak, zo srandy, lebo bolo vela muzov na zeny, na to gule asi nemas dnes, na to sa stsavim, alebo podme si zahrat nejaku westernovku, s realnymi nabojmi, ci mas dost testosteronu na toto :P

lost

"lebo co ak uz ina nebude? "

:D:D:D

uff, tolka zufalost v jednej vete :D

petrabbitcare.org

podla mna sebavedomie ani nie, skor .. no to sa aj tazko definuje :) to je ako keby som mal definovat vetu alebo na nu odpovedat "preco si neprilozis 1 kaliber (brokovnicu) k svojmu penisu a neodstrelis si ho a nasledne ho nezabijes kladivom do vlastneho analu?"

sice trochu prilis explicitne :) ale inak to neslo :D

skaredost neskaredost, sebavedomie nesebavedomie.. ten co hento si pomysli a nasledne podla toho konat bude, je totalne vymlety jedinec :)

a moje klise: co dokonale zapada do mojej teorie, ze znacna cast muzov je homosexualov (alebo inak, retardov ak niekomu vadi to prve)

az sa citim trochu vinne, ze sa bavim tak dobre na ucet takych chudakov :D

cize nie sebavedomie, ale vychcanost.. a skor by som povedal, ze.. ehm.. hmm spravne slovo by malo byt, sebeckost.

bez ohladu na to ako ne/krasny, ne/sebavedomy, ne/sem-doplnte-cokolvek-super-pozitivne.. je dany muz, ak podvedie, automaticky sa zaradi do hyper-mega-super retardovanej skupiny, az takej, ze to trieska rucicku mimo rozsah merania..

proste epic fail.

ide cisto o princip, presne ako zakladatelka napisala, nema gule.. proste je to nie muz ale vagina (zeny bez urazky, je to take porekadlo len).. nech ma testosteronu az po Mesiac.. proste total gay..

ak by mal na to to partnerke ferovo povedat do oci, tak nech si potom robi hocico.. to potom beriem s maximalnou ohladuplnostou, ale nijak inak sa to pochopit ani prepacit neda..

milli11

Sejla to velmi dobre napisala. Ak by neboli povolne zeny a zeny, ktorym nevadi preberat zadanych chlapov, s kym by chlapi podvadzali svoje partnerky?

milli11

Okrajovo k teme. Ja som si vzdy myslela, ze podviest dokazu len ti pekni a ti skaredi su verni jednej zene, lebo sa boja, aby ich neopustila. Ako som sa len mylila! Praveze ti pekni si vyberaju, ci sa s niekym vyspia alebo nie. A ti skaredi skocia po kazdej prilezitosti, lebo co ak uz ina nebude? Alebo to suvisi so sebavedomim, ako si muz o sebe mysli, ci je alebo nie je atraktivny?

doubledog

to je fakt cudna otazka :)

ved je snad kazdemu jasne, ze muzi to proste radi hraju na rozne strany a kvoli sexu s inou zenou nemaju vacsinou chut ukoncovat aktualny vztah.

Sejla

dpk:DD úprimne si ma pobavil:) A neber to zase tak vášnivo, ja len podpichujem a vôbec v tom nie sú žiadne emócie:) A reagovala som čisto len na ten tvoj názor o tom, ako nie sú muži "od prírody" uspôsobení monogamne. Samozrejme, aby to nevyzeralo nejak šovinisticky tak povieš, že ich to neospravedlňuje, a že nechceš z chlapov robiť chudáčikov...ale to, čo tvrdíš, si vlastne protirečí. Sorry ale z tvojich slov to fakt znie, akoby sa chlapi museli neustále držať na uzde, aby nešukali všetko od bratislavy po bangladeš. Nechám si velmi rada vysvetliť všeličo, aj sa zasvetiť do toho úžasného "chlapského" sveta:))) Ale nech mi nikto netvrdí, že ak chlap podvedie, v podstate len konal v súlade s prírodou:D Ako by si potom vysvetlil podvádzanie žien?? Myslíš, že to robia preto, aby potešili tých chlapov, s plnými gulami testosterónu? :D
Ako povedal Fero, muži podvádzajú z tých istých dôvodov, ako ženy.

Fero M.

Si myslím, že muži podvádzajú ženy, pre to isté, prečo ženy podvádzajú mužov....
Sa tu teraz hráme na mužov a ženy omg. Ako písal dpk1 ako na babskom internáte.

A proč mne nikdo nemáá ráááád....

dpk1

Kua zenske co vam je, co ste take vysadene? Asi najvyssi cas opustit tuto debatu, lebo sa nejak zvrhava na drukovanie ala babsky internat, ktory dostal prave skupinove kramy...

Clovek iba napise priatelsky slusne vysvetlenie, tak ako si to prial zadavatel temy, a sa tu pomaly aj jedujete a prekrucate.

Ste jak klub odlozenych pannien plnych teorie a moralky, no aby ste to este neboli raz vy, ktore raz milemu zahnete. Aj napriek tomu skusim este raz a naposledy: Absolutne nijak neobhajujem neveru z dovodov ake sa tu prejednavaju. No je to proste fyziologicky ci aky fakt, ze muz ma iste veci hold dane od prirody, ma k nim automaticke sklony, a preto nemoze za to ze ho napadaju , ale moze za to, ak im podlahne...pretoze okrem vtaka guli a hormonov ma aj gebulu a v nej rozum. Ak tuto zakladnu vec nedokazete pochopit, tak nech sa paci...zite si v tom vasom sladkom femisvete. Bodka.