Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmýšľanie chlapa

Príspevok v téme: Zmýšľanie chlapa
karkulkaa

Prečo majú chlapi "gule" na to, aby podvádzali svoje dlhoročné priateľky, ale nemajú gule na to, aby im to povedali na rovinu a budú ich ťahať za nos. To si fakt myslia,že my sme také tupé a absolútne na nič neprídeme. Zaujímala by ma odpoveď najmä chlapov, ale prispieť môže každý.

wowo1

dolezita je otazka preco podvadza? odpoved -ten kto miluje nepodvadza.
vravim s vlastnej skusenosti a to mam vela za usami

Fero M.

Lili citaj aj zvysok, nie len prvu vetu.

Chlapi su naprogramovani oplodnovat a vyhladavat a zeny vyberat a davat, uz ked. Si myslim ze obe pohlavia su si rovne. Tiez tu mozem odsudzovat zeby koli mojej byvalej a spravit temu preco zeny podvadzaju muzov ked maju vsetko. Debata na rok.

kasandra

Nie chlapi nemajú gule, ale hormón testosterón, ktorý ich ženie od jednej k druhej, nevravím, že všetci sú takí, ale väčšina. Správajú sa proste ako samčekovia v prírode. Majú to v génoch oplodniť čo najviac samičiek a rozniesť svoje semeno. Aj keď nie všetci chcú byť zároveň aj otcami:) Nestačí im jedna, keď okolo nich pobehuje toľko pekných báb:)
Aby sa tu niekto opäť neurazil, opakujem nie všetci sú takí, niektorý sa vedia ovládať a stačí im jedna. Je ich však ako šafránu:)

Leela333

Vemeno, keď ich to baví, čo je na tom zlé? Muži sa tiež bavia o veciach, ktoré nás možno nebavia, ale tak to proste je. A ešte jedna vec, zažila som viackrát, kedy práve muž bol ten, kto šíril klebety, takže nás prestaň hádzať do jedného vreca, lebo ľudia sú rôzni.

Lulita

je to tak, ze duchovne vyspely jedinec nema potrebu podvadzat, proste vsetko citi uplne inak, ako ma byt, takze treba hladat v takych vodach a nie kadejakych divnych machov, ktorí si stale nieco potrebuju dokazovat a svojou nevyspelostou ani nevedia precitit a budovat lasku

Vemeno

Podla mna je to skor preto, ze zeny su viac-menej rovnake. Neexistuje dovod , preco by mal dat muz prednost jednej, alebo byt verny len jednej. Zeny nevedia komunikovat s muzmi, ani so zenami. Len kvakaju o kozmetike a o tom, ktora si aky krem kupila a ako vypada a aj to len preto, aby si navzajom povliezali do zadku a dozvedeli sa nejake nepodstatne klebety, ktore potom siria dalej.