Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmýšľanie chlapa

Príspevok v téme: Zmýšľanie chlapa
karkulkaa

Prečo majú chlapi "gule" na to, aby podvádzali svoje dlhoročné priateľky, ale nemajú gule na to, aby im to povedali na rovinu a budú ich ťahať za nos. To si fakt myslia,že my sme také tupé a absolútne na nič neprídeme. Zaujímala by ma odpoveď najmä chlapov, ale prispieť môže každý.

doubledog

existuje dalsi dovod, preto to tak je: evolucia
zeny do velkej miery uprednostnuju take typy muzov, ktorych sprievodnou vlastnostou je "nevernost".

alebo inak povedane, pre zenu su prioritne ine vlastnosti, nevernost je len nezelanym javom, taka mierna neprijemnost, ktora sa da zniest.
aspon maju na co frflat.

AdamKrt

karkulkaa 02.11.12 13:37 - preco ? To sa musis opytat konkretne kazdeho chlapa, co tak urobil. Ale na to je jednoducha odpoved. Su niektori muzi - tzv. hovada /tymto sa ospravedlnujem dobytku/ a tym je to jedno. A su muzi, co maju zasady, charakter a neurobia to, aj ked maju plne gule. To je cele.

0vecka

2 lost nema...

2 aadriaanka len sa snazim pomenuvat veci pravymi menami... co myslis kolko chlapov je na tom rovnako? ale neprizna to?

Sejla

dpk Zase prekrúcaš moje slová, žiadnu svetovú odborníčku nespochybňujem (ale tiež by som sa mohla odvolávať na iné štúdie z iných zdrojov, nemám to za potreby) a ani som - na rozdiel od teba doteraz na nikoho neútočila ako besná hárajúca sa suka, ktorej vytrhli kosť, ani sa netvárim, že som zjedla šalamúnové hovno, ako tvoja zakomplexovaná eminencia a snáď už aspoň dodržíš, čo si napísal o tom ignorovaní. Diskutovať s tebou už nemienim, ale urážky si vyprosím.

lost

0vecka

kazda zena ma rovnaku vaginu, tak daj masku na to svoju priatelku a mozno to bude "ine" ;)

dpk1

som mlady truhlik, ktory ovladol svoj testosteronovy pud a to sa tebe, evidentne podla oslovennia, chlpatemu starcovy nepodarilo?

(vysvetlenie: ak niekoho oslovujes mlady truhlik, budes asi stara truhla a to druhe, chlpaty lebo kypis testosteronom, a tak ti rastu chlpy a tam to konci, respektive inymi slovami, rastu ti aj namiesto neuronov v mozgu?
- otazka,
to je alibi ze to nie je urazka)

dpk1

sejla: Nuz tak nazvat nazor svetovej odbornicky, ktora tomuto oboru venuje cely zivot, za pofiderny zdroj....mmm zas tu pocut zvuky kurina. Uz len hodit za dve hrsti zrna, neboj nie pod sklo, nie som skodoradostny :). Naprd nazory mam ja, naprd aj studovany clovek, pofiderna vedkyna, isto sa myli aj cela rada dospelych a plejady sexuologov. Myli sa aj ludska historia, veda, teoria aj bezna prax a priklady zo zivota. Pravda je totiz iba jedna...a to ta, ktoru vedia a urcuju iba emancipovane novodobe femivaginalne vztahove odbornicky (idealne tak okolo 14 az dajme tomu 25 rokov) za vidatnej asistencie semiromantikov a semipanicov. Ved kto iny uz len moze vediet o muzoch, ich slabinach a prehreskoch z pohladu lekarskej vedy viac...ako tieto zivotom a muzmi tazko skusane tvori, ktorym tie hnusoby neustale ublizuju.

Lost: nemam potrebu reagovat na tvoje otazky typu co by si sa stalo keby sa steniatko nevys...kakalo, nakolko im chyba logika a splietas piate cez deviate. Si mlady truhlik, ktory vacsinu tu diskutovanych pojmov pozna akurat tak z vlastnych teoretickych predstav typu ako by to asi malo byt a co na to kniha prirodovedy 6tej triedy ZS, konkretne kapitola zivot jaskynneho cloveka. Samozrejme nie je na tom nic spatne, praveze naopak, kazdy ma pravo na svoj nazor a nezalezi na zaklade coho si ho utvoril. Tu vsak moje porozumenie s tebou zacina a konci, na co mam zasa pravo ja. Preto tvoje otazky ala "teoria velkeho prdu kvoly makovej torte na susedovej civave alebo radsej by si stanoval plafonom 20 miliard mongolskych pesos a odkedy?" skus adresovat uspesne ostatnym, ja nemam zaujem.

Nuz, a teraz ak dovolite, z nonsalantnostou slabocha a zbabelca :)), opustam toto vlakno; skor ci neskor to proste musi niekoho prestat bavit ako prveho, tak sa hlasim dobrovolne. Co samozrejme presne do bodky o dva tahy vopred vedela tato jedna podarena Sejla :). Priestor je uz iba vas, a pokial si vase dalsie premudrelosti smerovane mne budem chciet precitat, iba strucne napisem: cital som. Ak nic, tak nic...to iba pominul zaujem sem vobec kliknut precitat si vase utlocitne podpichovacky. Ale ved prezije, vsakze. A isteze dik aj za slusne rozptylenie, par chvil som aspon mohol mysliet a zaoberat sa niecim nepodstatnym, teda aj vami :).

0vecka

2 lost pls nevyjadruj sa k teme ... vobec nevies o com hovoris...

ja osobne nejako sex extra nemusim ... teda nemam problem mesiac a viac vyddrzat bez neho a nikdy som ziadnu zensku nepodviedol ale viem si to kludne predstavit a aj pochopit... proste skoro kazdy chlap by privital obcas nieco nove take spestrenie... osobne si neviem predstavit byt 40 rokov s jednou a nikdy nezahnut...