Prečo majú chlapi "gule" na to, aby podvádzali svoje dlhoročné priateľky, ale nemajú gule na to, aby im to povedali na rovinu a budú ich ťahať za nos. To si fakt myslia,že my sme také tupé a absolútne na nič neprídeme. Zaujímala by ma odpoveď najmä chlapov, ale prispieť môže každý.
Zmýšľanie chlapa
arman stotožňujem sa, je to super napísané :)
Robia to, pretoze vernost pre nich nic neznamena... respektive, iba by chceli, aby pre nich nieco znamenala, ale ich vlastny stav poznania, im ukaze, ze to nieje ich realita.
Potom sa prejavi ich zbabelost, pohodlnost a slaby charakter, co je vzdy pricinou klamstva. Klamstvo je obranna reakcia, zalozena na strachu. Boja sa, ze by:
prisli o pohodlie domova
prisli o sex
prisli o to, ako je to zauzivane
atd. atd.
Takze to radsej nepriznaju.
Duchovne vyspely clovek by samozrejme nebol spokojny sam so sebou, takze podvadza len duchovne nevyzrety chlap. Inymi slovami, uboziak.
Nastastie, su aj chlapi, pre ktorych vernost nieco znamena, a citia to tak vnutri... tato vlastnost vychadza z ducha, takze samotnemu mozgu cloveka, ktory podvadza, to vysvetlit nejde... nerozumie tomu a neciti to tak v sebe. Mozno by si prial, aby to tak bolo, ale v realite zlyha, lebo to v sebe neciti, a hormony a tuzba v nom nakoniec vyhraju. Je to vitaztvo prirody-materialna, nad slabym duchom cloveka.
Na pochopenie dolezitosti vernosti a cistoty vo vztahu, treba nieco viac, nez len rozum samotny.
Pre zenu, ktora bola podvedena, vsak vyrasta ovela dolezitejsia otazka... aku mam v sebe slabinu, ze ma pritahoval tento chlap? Preco som si pritiahla podvodnika? Uboziaka? Klamara? A mala by to v sebe najst, pochopit a poriesit, namiesto obvinovania chlapa.
Pokial je clovek vnutri uprimny a cisty, podvodnikov ani klamarov nepritahuje, niesu mu automaticky sympaticki, navyse, ich spinu hned vyciti. Kedze, u zeny, ktora je podvedena, to nenastalo, zjavne v sebe sama nosi dostatocne mnozstvo spiny a nevedomosti, ktore nechce vidiet. Tato skusenost je vlastne pre nu dobra, lebo ma sancu pochopit, ze ma v sebe spinu, nevedomost a chyba jej sebapoznanie... je to rovnake, ako ked si clovek pritiahne chorobu, ktora mu ukazuje, ze sa mylil, a nepozna prirodne zakony. A teda mu dava sancu prehodnotit svoje nazory, postoje, a hladat pricinu, kde vlastne zlyhal.
POvedal to človek, čo má pred menom Judr., ale v mojich očiach je hodne svojský :-o)
nikto mi vsak neodpovedal na otazku :
preco muzi vzdy hladaju nejaku ,co i len na jednu noc ??
mala som s sefom mensie nedorozumenie ... ja som dala vypoved ,nakolko som bola pod natlakom .... nikdy by som nikoho nepodviedla !!! .... cize nie ,ani zenaty ,ani zadany
Tak si predstavte, dnes som si vypočul zaujímavý názor, čo je žena:
"žena je len úžitkový tvor"
- na varenie, pranie, žehlenie, upratovanie
- držanie varešky a "vtáka"
-na pretiahnutie
-staranie sa o deti
-bodka...
nerozculujem sa ,len to vyznelo tak ,akoze zeny su tie ,ktore mozu za to ,ze muz podvedie
tu to aj napisal "Kym sa medzi zenami budu nachadzat zeny ktore roztiahnu nohy hocikomu .... "
a muzi potom preco hladaju ?